Se de nye Windows 8.1 forretningsapps og tablet pc’er


Af Louise Harders, produktchef for Windows

Nedenfor har vi udvalgt nogle nye og spændende forretningsapplikationer til Windows 8.1 pc’er, tablets og smartphones, som danske virksomheder med fordel kan drage nytte af. Vi sætter ligeledes fokus på nogle af de nyeste tablet pc’er fra bl.a. Dell og Sony samt præsenterer Microsofts anden generation af Surface og Surface Pro.

Forretningsapps

Hold styr på udlæg på farten med Dynamics AX Expenses app

Hold styr på udgifter og udlæg med Dynamics AX Expense App’en, når du er på farten. Du kan oprette og opdatere udlægsrapporter fra din pc, smartphone eller tablet. App’en fås på dansk og giver overblik over udlæg, mulighed for at oprette nye udlægsrapporter, tilføje udgifter og kvitteringer samt indsende rapporten til godkendelse.

Dynamics Expense App’en understøttes af Microsoft Dynamics AX 2012 R2, er gratis og kan downloades fra Windows Store.

Få godkendelse på rejseafregninger og tidsregistreringer med Dynamics AX Approval app: 

Indrapportér rejseafregninger og tidsregistreringer nemt og hurtigt og få godkendelse hos din chef på aktiviteter via Dynamics godkendelses app’en. App’en giver brugerne mulighed for at få overblik over og godkende workflow-forespørgsler via Dynamics AX, herunder udlæg og timesedler. Man kan ligeledes kontakte kollegaer via Lync for at afklare spørgsmål og hente information om regler ifm. godkendelse.

Dynamics AX Approval app’en understøttes af Dynamics AX 2012 R2 og er gratis at downloade til Windows 8-enheder og findes i Windows Store.

 

Arbejd på farten med 360° eWorker app: 

360° eWorker app’en til mobile enheder giver dig mulighed for at arbejde med informationer, dokumenter og opgavestyring fra din Windows 8-enhed. App’en er udviklet af Software Innovation og er et værktøj til at håndtere opgaver, når man ikke er på kontoret. App’en indeholder overblik over igangværende opgaver og fremdrift samt adgang til mødeinformation og mulighed for at læse dokumenter.

360° eWorker app’en er gratis og kan hentes i Windows Store, men den kræver, at Software Innovations 360°-løsning er installeret på virksomhedens netværk. Læs mere om 360° eWorker her.

Tablet pc’er

Dell Venue 8 Pro: En tablet der både er seriøs og seriøst sjov
Dells nye Windows 8.1 tablet Venue 8 Pro er ideel til at arbejde på farten med. Den har en smuk HD-skærm med vidvinkel visning, så den er nem for flere at se og samarbejde på. Den kommer med Intel processor, har super batterilevetid og kan fås med forskelligt tilbehør, herunder tastatur og touch pen. Dell Venue Pro er perfekt til at forblive produktiv og underholdt efter du har forladt kontoret. Dell Venue 8 Pro er tilgængelig midt i november. Læs mere om specifikationer og priser her.

Dell Venue 11 Pro: En tablet med tre pc’er i én

Denne tablet har kraften fra en tung pc, mobiliteten og letheden ved en Ultrabook og samtidig fungerer den som almindelig pc skærm. Dell Venue 11 Pro med Windows 8.1 er smuk og har en fuld HD 10.8" skærm samt vidvinkel, så du nemt kan dele skærmvisninger med andre. Den fås med fuldt Windows 8.1 udstyr og tilbehør, som eksempelvis tastatur og docking station, så den kan kobles til mus, strøm og netværk ligesom en almindelig laptop. Den er kraftful og har en Intel® Core™ i5 processor, der sikrer god performance. Dell Venue 11 Pro er tilgængelig midt i november. Læs mere om specifikationer og priser her.

Sony Vaio Tap 11: Windows 8.1 tablet pc

Sonys første tablet er en Windows 8.1 tablet i et tyndt og let design med trådløst og magnetisk tastatur, der også fungerer som cover. Tablet pc’en fås i hvid og sort og har en Intel® Core™ i5 processor, 4 GB hukommelse og 128 GB SSD harddisk. Den har en smuk touch-skærm i lækkert Sony design og samme applikationer og AV-komponenter, som man forvente af en traditionel Sony pc. Sony Vaio Tap 11 er tilgængelig midt i november. Læs mere om specifikationer og priser her.

Surface 2 og Surface Pro 2: Næste generation af Microsofts egne tablet pc’er

Både Surface 2 og Surface Pro 2 indeholder vigtige opdateringer og er optimerede til Windows 8.1. Begge tabletter er mere kraftfulde, har længere batteritid og forbedringer i skærm- og kameraopløsning ift. de tidligere modeller. Surface 2 og Surface Pro 2 kommer desuden med 200GB SkyDrive-lagerplads gratis i to år og et års ubegrænset gratis telefonopkald via Skype til fastnettelefoner i over 60 lande samt gratis Wi-Fi hos Skype-hotspots i hele verden. Surface 2 og Surface Pro 2 er tilgængelige nu og kan købes online. Læs den fulde beskrivelse af begge Surface-versioner her

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content