Nye forretningsmuligheder og stærkere kunderelationer med Microsoft Dynamics


Af Alexander Schadow, Business Group Lead, Microsoft Dynamics

Microsofts øverst ansvarlige for Dynamics, Kirill Tatarinov, og Microsofts internationale direktør, Jean-Philippe Courtois, præsenterede nye muligheder for virksomheder til at engagere og kommunikere med deres kunder, styrke brandværdi og samarbejde på tværs i en forretningsverden karakteriseret ved konstant forandring, hård konkurrence og nye krav fra kunderne. De to eksperter fremhævede vigtigheden for virksomheder til at blive mere kundeorienterede og optimere enhver interaktion og kommunikation med kunder.

Faktum er da også, at vi oplever en ændret kundeadfærd i dag, som stiller krav til at kunne lytte til kunderne og pleje relationen, så kunden får det optimale produkt og en positiv brandoplevelse på tværs af organisationen. Og samtidig skal virksomheden kunne optimere workflow og processer, så kunden får sine leverancer på rette tid og sted.

Convergence er netop et forum, hvor eksperter inden for forretningssystemer samles for at vidensdele og opleve best practise cases om, hvordan man optimerer sin forretning. Convergence er også den årlige begivenhed, hvor Microsoft løfter sløret for nyheder inden for Dynamics. I år var over 100 danske kunder, partnere og analytikere samlet i Barcalona – en særlig stor delegation for så lille et land – men i høj grad grundet vores arv i Navision og populariteten af Dynamics i Danmark.

De største nyheder på Convergence-konferencen var:

  • Tilgængeligheden af Microsoft CRM 2013, der indeholder nye sociale funktioner og integrerer med Yammer, Lync og Skype, så den samlede brugeroplevelse forstærkes, og kommunikation med kunderelationer bliver nemmere. Dertil kommer nye skræddersyede skabeloner til forskellige industrier, så man nemmere kan styre sin pipeline og forbedre resultater. Den nye Dynamics CRM er nu tilgængelig som online-service samt on-premise og hostet af partnere. Se i øvrigt separat nyhed omkring CRM 2013.
  • Nye funktioner i Microsoft Dynamics AX 2012 R3, som er næste opdatering til Microsofts primære ERP-løsning. Den indeholder nye funktioner inden for styring af varelager, logistik, transport og detailhandel samt forbedringer i Application Life Cycle Services, som gør det nemmere for virksomheder at implementere nye funktioner og mulighed for at køre løsningen i skyen på Windows Azure. 
  • Tilbud til en række Office 365 kunder om at kunne modtage 40 % rabat på licenser til Dynamics CRM Online, så de oplever synergi og besparelser ved både at benytte Office 365 og CRM Online.   

Mere information omkring nyhederne fra Convergence, kan findes her.

Comments (0)

Skip to main content