Sådan virker Lync Room Systems


Af Jørgen Rahbek, produktchef, Microsoft Lync

Tidligere i år lancerede vi Microsoft Lync 2013, som byder på en lang række forbedringer i forhold til de tidligere versioner. Med Lync 2013 fulgte også Microsofts bud på fremtidens lokalebaserede videokonferencesystem, hvor hardware og software smelter sammen, og hvor brugeren sættes i centrum. Oplev selv Lync Room Systems i denne video. 

Microsoft Lync har i mange virksomheder og organisationer været med til at forbedre samarbejdet og kommunikationen, slippe mobile medarbejdere løs og samtidig nedbringe rejseomkostninger. Men samtidig har der været et stort ønske om gøre det lettere at indrette komplette mødelokaler baseret på Lync i stedet for - eller som supplement til - traditionelle videokonferenceløsninger.

På Lync-konferencen tidligere i år annoncerede vi Lync Room Systems i samarbejde med SMART, Crestron og Polycom. Med Lync Room Systems får man nu det bedste af to verdener: Videokonference i fuld HD-kvalitet kombineret med distance-samarbejde og interaktiv deling af informationer og indhold. Man får således høj videokvalitet i stort format, direkte samarbejde i mødet med indholdsdeling og sparring via de berøringsfølsomme skærme samt en intuitiv brugeroplevelse.

Du kan se en introduktionsvideo til Lync Room Systems her og læse mere om de forskellige konfigurationer her. Se også nyheden omkring lanceringen af Lync Room Systems på Essens-bloggen.

 

Comments (0)

Skip to main content