Sådan får din virksomhed Windows 8.1


Windows 8.1 repræsenterer en vigtig milepæl for vores erhvervskunder, da netop det styresystem realiserer visionen om at give virksomheder det mest kraftfulde og fleksible styresystem på tværs af pc’er, tablets og smartphones. Det betyder, at virksomhederne kan gøre medarbejderne mobile, uden at styringen bliver kompleks eller sikkerheden kompromitteret. Windows 8.1 kan således være primus motor mod øget produktivitet og optimering af teknologi med henblik på at understøtte forretningen.

De største nyheder i Windows 8.1 består af forbedringer og opgraderinger på nøgleområder som personalisering, søgefunktioner, indbyggede applikationer, Windows Store, cloud-forbindelse, device management og sikkerhed. Forbedringer, som gavner både medarbejdere, IT-chefer og forbrugere. For alle detaljerne om Windows 8.1, læs artiklen Mød Windows 8.1 fra sidste nummer af Essens.

Sådan henter I Windows 8.1

Da Windows 8.1 er tilgængelig nu, kan din virksomhed med fordel begynde at planlægge, teste og implementere det nye styresystem. Hvis I endnu ikke har testet Windows 8.1 i Preview-versionen, er disse implementeringsværktøjer et godt sted at starte for at tjekke integration med eksisterende applikationer og infrastruktur.

Hvis din virksomhed allerede har Windows 8 med software-garanti, er Windows 8.1 gratis at opdatere til. Hvis I derimod har Windows 8 Pro uden software-garanti, får I Windows 8.1 Pro gratis som opdatering, men I skal være Windows-kunde med software-garanti for at få Windows 8.1 til virksomhedsbrug. Så længe virksomheden fortsætter med at have pc’er med software-licenser og –garanti, kommer den nye version af Windows 8.1 således uden ekstra omkostninger.

Er du IT Pro eller ønsker at se nærmere på specifikationerne ved Windows 8.1, se denne guide, der beskriver fakta og egenskaber ved Windows 8.1. Guiden går i detaljer omkring emner som brugervenlighed, implementering, styring og sikkerhed.

Windows 8.1 er nu tilgængelig på nye pc’er og tablets og som separat softwarepakke hos danske it-forhandlere. Se eksempler på nye pc’er og tablets her – udvalget er større end nogensinde før.

 

Derfor bør I opgradere hurtigst muligt

Selvom Windows XP kom med anti-malware, firewall og andre sikkerhedsfunktioner, er det ikke nok til at bekæmpe tidens sikkerhedstrusler. Brugere bør derfor opgraderer til Windows 7 eller 8.1 hurtigst muligt, da support til XP stopper efter 8. april 2014, og data dermed er i sikkerhedsmæssig risiko.

Windows 8.1 indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer ift. Windows 7, herunder malware- bekæmpelse, forbedret databeskyttelse, kryptering af enheder, support på krypterede harddiske og adgangskontrol. 

Desuden kommer Windows 8.1 med endnu flere sikkerhedsopdateringer end forgængeren, herunder berøringsfølsom genkendelse af fingeraftryk, sletning af data på medarbejdernes egne telefoner og pc’er, kryptering på alle versioner af Windows og malware-identifikation.

 

 

Comments (0)

Skip to main content