Gør medarbejderne mobile med nye devices og business apps


Virksomhederne efterspørger i stigende grad forretningsapps på mobile enheder, så medarbejderne kan blive endnu mere mobile, end de er i dag. Samtidig er der et stigende behov for smartphones, tablets og pc’er, som er skræddersyet til virksomheden og medarbejdernes behov og ønsker. Nedenfor har vi udvalgt nogle nye og spændende apps og devices, som danske virksomheder med fordel kan drage nytte af.

Forretningsapps

Office 365 med indbygget business intelligence:

Microsoft Power BI er en business intelligence løsning, som giver virksomheder mulighed for at integrere åbne dataset fra internettet med egne data. Løsningen er baseret på Excel og dermed en integreret del af Office 365, så det er nemt og intuitivt at gå i gang med. Med Power BI app’en til Windows 8-baserede mobile enheder kan du tilgå rapporter og grafer lavet i Office 365 fra din Windows-tablet eller smartphone. Du kan ligeledes gemme dine favorit-rapporter eller find nye rapporter fra de touch-optimerede tablets og dele med dine kollegaer.

Microsoft Power BI app’en kan downloades fra Windows Store og kræver blot en Power BI til Office 365 konto. Se mere på www.powerbi.com

Dynamics CRM app:

Hold styr på dine kunderelationer med Dynamics CRM app’en, når du er på farten, ved at give sælgerne overblik over og adgang til alle relevante kundedata. Med CRM 2013, der bliver lanceret i november, introducerer Microsoft Dynamics en ny CRM-app til mobile Windows 8-enheder. Således får virksomhederne et mobilt CRM-system, der er nemt at tilgå, brugervenligt og overskueligt.

Der er allerede i dag en række mobile CRM app’s, som Microsoft-partnere har udviklet, og som kan downloades fra Microsoft Store uden ekstra installation. Disse apps er gratis at downloade og fungerer både online og offline. Eksempler på CRM apps, der er tilgængelige i dag, er www.mobileconnector.com og www.resco.net.

Dynamics AX app:

Få overblik over dine forretningsresultater- og nøgletal på farten med Microsoft Dynamics Business Analyzer, som giver dig mulighed for at tilgå dine rapporter fra mobile enheder. Du kan vælge en standardrapport, baseret på din rolle og dit behov, eller skræddersy app’en, så du kun modtager de for dig vigtigste rapporter. Det grafiske rapportbillede kan vises i en webbrowser eller kopieres over i anden applikation, eksempelvis en e-mail. Du kan ligeledes åbne Lync til Windows 8 direkte fra en åben rapport for at dele og diskutere indholdet med en kollega.

Dynamics Business Analyzer interagerer med SQL Server Reporting Services (SSRS), uden at du skal logge på din Dynamics ERP løsning. Du kan således hente rapporter fra Dynamics AX 2012 R2, Dynamics GP 2013 og Dynamics SL 2011 FP1. Læs mere om app’en her.

Devices

Tablet og laptop i én: 

Den nye ThinkPad Helix fra Lenovo kombinerer kraften fra en forretnings-ultrabook med mobiliteten fra en tablet. ThinkPad Helix kommer i fire varianter og indeholder op til 10 timers batteritid og et Windows 8 brugerinterface i fuld HD, så man nemt kan arbejde, kommunikere eller søge på internettet. Man kan således være mobil uden at gå på kompromis med performance.

Vejl. pris er 12.979 kr. Se billeder og specifikationer på ThinkPad Helix her.

Tablet til arbejde og fritid:

Dell’s Latitude 10 Windows Tablet med Windows 8 er ideel til arbejdsbrug, da den er nem at have med til på farten og samtidig indeholder docking-funktion, så man kan tilkoble keyboard, mus og skærm. Den har op til 64GB SSD lagerkapacitet og kommer med Microsoft Office Home & Studen 2013. Dell’s nye tablet er ligeledes velegnet til privat brug og underholdning, da touch-funktionen og det lækre brugerinterface gør den nem at bruge.

Vejl. pris er 5.190 kr. Læs mere om Dell Latitude 10 Windows Tablet her.

Tynd notebook med fuld pc-ydelse:

HPs nye EliteBook Revolve 810 Tablet er en meget slank og lys notebook med fuld pc-kapacitet, der kan forvandle sig til en tablet, alt afhængig af situationen. Notebook’en kommer med Windows 8 og dermed touch-interface, og den trykfølsomme skærm kan drejes og frakobles, så du nemt kan dele din skærm. EliteBook Revolve 810 kommer docking-funktion og et bagbelyst tastatur i fuld størrelse. Batteritiden er op til 8 timer.

Vejl. Pris er fra 14.236 kr. inkl. moms. Læs mere om EliteBook Revolve 810 her.

Comments (0)

Skip to main content