Surface kan nu købes gennem Atea og Dustin


Erhvervskunder har siden februar 2013 haft mulighed for at købe Microsofts egne Windows 8 tablets, Surface RT og Surface Pro, direkte fra Microsoft. Mange kunder har dog ytret ønske om at kunne købe Surface via deres hardwarepartnere, og vi udvider derfor salgskanalen for at imødekomme denne efterspørgsel.

Udover Microsofts udvidede produktgaranti på Surface kan autoriserede forhandlere tilbyde erhvervskunder en række udvidede services, on-site support, databeskyttelse m.v.

Ved at inddrage forhandlerne i salgsprocessen, tager vi et vigtigt skridt i realiseringen af vores devices og services-strategi. Det betyder helt konkret, at flere private og offentlige organisationer får adgang til vores tablets og de cloud-services, som binder dem sammen.

Til offentlige kunder: SKI 02.04 - Surface er på denne aftale via Atea.

Hvis du overvejer Surface til din virksomheds medarbejdere, så læs mere om Surface her

Comments (0)

Skip to main content