Gør din virksomhed mere effektiv og social med Yammer


Yammer blev lanceret for at give små som store virksomhederne en stærk, sikker og integreret social dimension i deres organisation ud fra tesen, at jo mere vi deler, jo mere effektive bliver vi. Yammer er ikke blot endnu en indbakke, som løbende skal tjekkes for nye opgaver men derimod et værktøj til nemmere kommunikation og samarbejde omkring eksempelvis produktudvikling, innovation og videndeling. 

Med Yammer er visionen at gå fra en verden, hvor en begrænset del af medarbejdere bruger sociale netværkstjenester i virksomhederne, til en verden, hvor millioner af menneskers produktivitet løftes med det sociale element. Første skridt på rejsen har været at integrere SharePoint og Yammer, hvor medarbejdere i praksis kan opbygge profiler, mikroblogge, deltage i diskussionsfora og modtage beskeder via aktivitetsfeeds fra deres kolleger.

Grundfos er en af de virksomheder, der bruger Yammer aktivt til samarbejde på tværs af teams, der sidder spredt fysisk men har samme arbejdsområde. Martin Risgaard Rasmussen, Digital Workplace Consultant, hos Grundfos siger:

”I Grundfos har vi stor gavn af Yammer som samarbejdsværktøj, da Yammer giver en mere transparent samarbejdskultur. Vores teams bliver mere effektive, og medarbejderne har mulighed for at finde information eller identificere eksperter på helt nye måder. Samtidig er Yammer med til at samle Grundfos’ medarbejdere over hele verden under det samme virtuelle tag.”

Yammer integration med Office 365, Dynamics CRM og Yammer app på vej

Næste skridt i udviklingen bliver at gøre Yammer et centralt led i e-mail kommunikation, sociale netværk og Unified Communications ved dybere integration af Yammer med Office 365. Desuden bliver Yammer integreret med Dynamics CRM, så virksomhedernes håndtering af kunderelationer styrkes med endnu et socialt lag, der optimerer kundekommunikation og konkurrenceevne. 

Planen for Yammer over de næste par måneder er som følger:

  • Til sommer bliver Yammer til Office 365 opgraderet, således at kunder kan vælge at erstatte SharePoint newsfeeds med Yammer blot ved at erstatte newsfeed-linket i Office 365 med et link til kundens eget Yammer-netværk på Yammer.com.
  • En Yammer app til SharePoint 2013 bliver tilgængelig i Office Store, så brugerne nemt kan få adgang til Yammer newsfeeds fra deres eksisterende SharePoint platform.
  • Til efteråret leverer vi en opdatering til Office 365, der giver mulighed for at logge på alle tjenester med ét kodeord og ét samlet univers at navigere i. Man har således fuldt overblik og kan springe mellem Yammer, Outlook og SharePoint.
  • Yammer og Office 365 vil i det hele taget smelte sammen, og via Office Web Apps vil man kunne redigere i Word, PowerPoint og Excel dokumenter fra samme udgangspunkt.
  • Til de SharePoint 2013 kunder, som er on premise og ønsker at forbinde sit Yammer-netværk til SharePoint, vil vi rådgive om, hvordan man erstatter SharePoint newsfeeds med Yammer newsfeeds. Yammer app’en vil ligeledes styrke forbindelsen mellem Yammer grupper og SharePoint websteder.
  • I løbet af 2014 vil vi fortsat opdatere Office 365 med nye sociale funktioner, først og fremmest via en samlet Yammer og Office 365 oplevelse. Senere vil forbedringerne bestå af bedre funktioner inden for sociale netværk, samarbejde, email, chat, tale, video og virksomhedsapplikationer.

Produktchef for SharePoint og Yammer i Danmark, Jon Haugen, siger: ”Yammer er nøglen til den sociale virksomhed, og hvis vores kunder spørger om de skal vælge Yammer eller SharePoint newsfeeds, er vores svar helt sikkert Yammer. Yammer bliver det sociale lag, som på sigt vil blive integreret i alle vores produkter, først og fremmest SharePoint, Office 365 og Dynamics CRM. Yammer er meget lettilgængeligt og brugervenligt, og i og med at det er en online tjeneste, kan vi nemt opdatere og tilrette funktionaliteten i takt med markedsudviklingen, så brugeren hele tiden får den bedst mulige brugeroplevelse.”

 


Comments (0)

Skip to main content