Surface til Danmark med ros og store forventninger


14. februar kan man endelig købe Microsofts nye mobile enhed Surface Windows RT – eller blot ’Surface’ – i Danmark.

– Vi har fulgt Surface fra sidelinjen siden lanceringen og har mærket en enorm interesse fra danske forbrugere og virksomheder. Vi glæder os derfor over at kunne give danskerne mulighed for at opleve Surface Windows RT, siger Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

 

 

Surface Windows RT kombinerer mobiliteten fra en tablet med mange af de funktioner, man kender fra en bærbar pc. Den er let og tynd, men kører stadig Windows 7- og Windows 8-applikationer præcis som en pc. Det betyder, at den er velegnet til både underholdning, men også som bærbar arbejdsplatform, ikke mindst sammen med den medfølgende Officepakke. Enheden kommer i to udgaver til en pris fra 3.999 kroner.

Surface har været længe ventet, og faktisk var forventningerne allerede store, da den blev præsenteret i juni sidste år. Dengang skrev John G. Pedersen, chefredaktør på Mobilsiden.dk, at ’Surface er det mest seriøse alternativ til iPad, som vi hidtil har set.’

Noget tyder på, at forventningerne er indfriet. Her op til den danske lancering skrev Politikens anmelder Morten Bay, at ’man kan rent faktisk få noget fra hånden på Surface. Det er sværere på andre tablets, hvor tastaturmulighederne er ringere. Og at der ligger en helt almindelig Office-pakke på den, gør det kun nemmere.’

Comments (0)

Skip to main content