Godt træningstilbud til dine medarbejdere


Vi kan med stor begejstring meddele at vi gentager successen fra sidste år. Danish Developer Conference 2013 afholdes både i Horsens d. 2 april og København d. 4 april.

DDC er Microsofts største tekniske konference, rettet mod udviklere, arkitekter og IT-Startups. Du kan tilbyde dine medarbejdere en topprofessionel og effektiv træningsdag, med sessioner af høj teknisk kvalitet, masser af demo’er og real-life cases.

DDC13 har fokus på at give en bred indsigt i Microsofts udviklingsplatforme og teknologier, samt hvordan disse netop understøtter jeres forretningsudvikling. De overordnede temaer er:  Windows Phone, Windows 8, Web, Windows Azure, .NET samt Visual Studio. 

Vi byder på mange lokale helte, samt udviklere og arkitekter fra Microsoft Corp. Der er mange sessioner og fælles for dem alle er, at de holdes af store kapaciteter på område. Dine medarbejdere vil her møde den største ekspertise inden for de løsninger, de arbejder med og få muligheden for at etablere netværk med andre, der deler samme udfordringer.

 

 

I kan følge med på DDC13, hvor vi løbende opdaterer navne, programmet og beskrivelser af sessionerne.

Med venlig hilsen

MSDN teamet i Microsoft Danmark

Comments (0)

Skip to main content