Tilmeld dig den første årlige Lync-konference


Microsoft Lync Conference er det første globale arrangement dedikeret udelukkende til Microsoft Lync og komplementerende løsninger. Deltag sammen med Microsoft, tekniske beslutningstagere, udviklere og andre Lync entusiaster fra hele verden i tre dages networking, til en snak med Lync-teamet og adgang til den mest detaljerede information om Microsoft Lync, der er tilgængelig.

 

Lync Conference vil fokusere på både teknisk- og forretningsmæssig uddannelse, engagement med Lync communities samt de mange partnerløsninger til Lync. Agendaen byder på keynotes, break-out sessioner, community sessioner, en stor partner-expo, sammenkomster og muligheder for at netværke.

 

Specifikt for danske deltagere planlægger vi at afholde en sammenkomst i en lokal bar. Mere om det senere via LinkedIn-gruppen nedenfor.

 

Vi håber, at du har lyst til at deltage i konferencen, som afholdes fra d. 19. – 21. februar 2013 på Hotel del Coronado i San Diego, USA.

 

Reserver din kalender og tilmeld dig allerede nu på www.lyncconf.com, hvor du kan finde yderligere information om konferencen.

 

PS: Tilmeld dig også LinkedIn-gruppen Danskere på Lync Conference 2013, som løbende vil blive opdateret med informationer og nyheder om konferencen. Se mere her.

Comments (0)

Skip to main content