Allerede 22.000 apps i Windows Store


Af Redaktionen 

I løbet af den første måned har Microsoft solgt mere end 40 millioner licenser til Windows 8. Ved lanceringen af Windows 8 åbnede Windows Store også. Antallet af apps er allerede over 22.000 apps i Windows Store.

Med 40 mio solgte Windows 8 licenser på verdensplan har også mange danske virksomheder set mulighederne i apps til Windows 8. Blandt de mange nye danske apps findes danske banker, Karolines Køkken, diverse nyhedsmedier, TV 2 Play, JobIndex, Rejseplanen, Dansk TV Guide, og Rema1000. Derudover kan findes de populære internationale apps til bl.a. Kindle og Wordfeud samt apps som kan gøre dig mere produktiv. Det gælder fx Microsoft Lync, SkyDrive, OneNote med flere. Du kan se det store udvalg af apps her.

Parrallelt har udviklingsdirektør i Microsoft Danmark, Ole Kjeldsen tidligere i et blogindlæg peget på muligheden for, at virksomheder kan lægge apps op på Windows Store uden at give adgang til alle. Det kan være praktisk, hvis virksomheden gerne vil distribuere interne apps, der kun bruges i virksomheden, til fx udvalgte faggrupper.

Comments (0)

Skip to main content