Udrul Windows 8 nu!


René Giese, produktchef for Windows i Microsoft

Windows 8 RTM (Released to Manufacturing) er klar. Versionen er dermed tilgængelig til download i virksomheder og hos hardwareproducenter. (Se links nedenfor.) Det betyder, at du som CIO kan teste og udrulle Windows 8, så virksomheden er klar til de mange nye enheder, der kommer med Windows 8-styresystemet fra 26. oktober – den officielle lanceringsdato. 

”Det er naturligvis en vigtig milepæl for os, at RTM-versionen af Windows 8 er klar. Producenterne kan klargøre deres nye spændende pc’ere. Derudover kan virksomhederne allerede udrulle Windows 8 på de eksisterende maskiner. På den måde har it-afdelingen mulighed for at sikre, at setup’et er helt klar, når medarbejderne tager deres nye Windows 8-enheder med fra sidst i oktober,” siger produktchef for Windows René Giese.

Windows 8 har bogstavelig talt tusindevis af nyheder og forbedringer i forhold til tidligere versioner af Windows. ”Vi har allerede set en masse spændende nye laptops, tablets og innovative hybrid-enheder fra producenterne – senest på IFA i Berlin,” siger René Giese. Se billeder af de nye produkter fra IFA her. Og læs mere om dem her.

Du kan allerede nu tilbyde brugerne Windows 8 på deres eksisterende maskiner. Dermed kan de nyde godt af produktivitetsfordelene og agere superbrugere, når de nye maskiner kommer på markedet.

Læs mere om nyhederne for virksomheder i vores artikel om Windows 8 Enterprise og forbedringerne i software assurance[ezi1] .

Mere om Windows 8 finder du her og på Building Windows 8-bloggen her. Der er flere forskellige måder at downloade Windows 8 til udrulning og test:

-        Volume License agreement-kunder kan klikke her.

-        På TechNet testsiden, kan Windows 8 Enterprise testes, klik her.

-        På TechNet subscriber-siden kan Windows 8 downloades, klik her.

 

Comments (0)

Skip to main content