Alt du skal vide om Windows 8 Enterprise og Software Assurance


René Giese, produktchef for Windows i Microsoft

Windows 8 Enterprise giver en række helt nye fordele og ændringer i SA-aftalen oven i det, der kendes fra Windows 7. Disse fordele er designet til at levere en højere mobil produktivitet, større sikkerhed samt lettere administration og virtualisering.

Her en række vigtige funktioner i Enterprise-udgaven og SA-aftalen:

  • Windows To Go er en komplet Windows 8 desktop leveret på USB-stik. Dermed er virksomheden i stand til at imødekomme Consumerization. Med Windows To Go kan virksomheden give medarbejdere, som har behov for at arbejde hjemme eller mobilt, lettere og mere sikker adgang til organisationens it-platform og data.
  • DirectAccess giver brugeren adgang til ressourcer i virksomhedens netværk uden en VPN-adgang. Fjernbrugeres pc’er er dermed altid opdateret med gældende politikker og seneste softwareopdateringer. DirectAccess i Windows 8 kan implementeres med eksisterende IPv4-infrastruktur.
  • Forbedret VDI. Med Microsoft RemoteFX og Windows Server 2012 får brugerne en kvalitetsoplevelse med mulighed for 3D-grafik, eksterne USB-enheder og kan bruges på touch-enheder på tværs af alle typer netværk.
  • Windows 8 App Deployment sikrer, at pc'er og tablets, som kører Windows 8 Enterprise, kan side-loades med interne Windows 8 apps. Dette betyder, at interne apps ikke skal installeres og vedligeholdes gennem Windows Store.

Med en SA licens får virksomheden udover ovenstående også som noget nyt adgang til:

  • Windows RT Virtual Desktop adgang (VDA) Rettigheder. Når en Windows RT-enhed anvendes som sekundær enhed til en pc, der er dækket af SA, modtager enheden automatisk udvidede VDA-rettigheder. Rettighederne giver adgang til at afvikle fuld VDI-desktop fra datacenteret.
  • Companion Device licens: For at give medarbejderne den fulde fleksibilitet og adgang til deres virksomheds-desktop på tværs af enheder, indfører Microsoft en ny Companion Device-licens. Brugere vil med denne valgfri tilføjelse få adgangsrettigheder til deres virksomheds-desktop på op til fire personlige enheder – enten gennem VDI eller via Windows To Go. 
Comments (0)

Skip to main content