Ny preview-version af Office frigivet


Åren Ekelund, produktchef i Microsoft

Microsoft er klar med en preview-version af det nye Office. Brugerne får større fleksibilitet og kan arbejde mere produktivt. Det nye Office har fået et design, der er intuitiv – uanset om man bruger touch, mus eller tastetur på tværs af Windows-enheder. I Office 2013 har fokus været at udnytte skærmen optimalt. Det giver plads til at bruge de mange kendte og nye funktioner

Du kan hente en preview-version her.

Det nye Office er tilgængelig som en abonnementsløsning i skyen. Som bruger får du automatisk adgang til fremtidige opdateringer og andre fordele som Skype World-minutter og ekstra lagringsplads på SkyDrive.

Office er social

Det nye Office er bygget til sociale medier. Office byder på People Card, hvor dine kontakter opdateres med billeder, statusopdateringer og aktiviteter fra Facebook og LinkedIn. Foruden Skype vil det nye Office på sigt også få integreret Yammer, som er et socialt netværk for virksomheder.

Pris og tilgængelighed

Microsoft har offentliggjort tre nye Office 365-abonnementer med nye versioner af Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher og Access. Pris og tilgængelighed vil blive offentliggjort i efteråret. Brugerne får desuden adgang til fremtidige opgraderinger og mulighed for at bruge abonnementet på op til fem forskellige enheder. 

Comments (0)

Skip to main content