Microsoft Project er klar i skyen


Jon Haugen, Product Marketing Manager for SharePoint & Project i Microsoft

Med Customer Preview versionen af Office 2013 løftede Microsoft sløret for en ny udgave af Project Online, der tilbyder projektstyring i skyen. Det ikke mindst takket være bedre mulighed for at bruge på farten og en tættere integration til SharePoint og Office 365.

Alle kan være med

Med Project Online har virksomheder fuld adgang til Microsoft Project Online på abonnementsbasis – præcis som ved Office 365. Dermed skal virksomhedens egen IT afdeling ikke bekymre sig om infrastrukturen.

”Project Online er det eneste projektstyringssystem, som er designet til at arbejde problemfrit med Microsoft-applikationer og cloud-tjenester som Office og Office 365. Microsoft Project fungerer uafhængig af enheder og på de fleste moderne browsere,”  siger Product Marketing Manager for Microsoft Project, Jon Haugen.

Project Online på farten

I en klassisk situation uddelegerer projektlederen arbejdsopgaver til teamet. Når opgaverne bliver løst, melder teammedlemmerne tilbage med en status. Omvendt får medlemmet også nye opgaver på farten. Status kan opdateres via mobilen. Dermed kan der skæres meget tid per teammedlem af projektledelse og administration. Det gøres via et web-baseret mobilt teamwebsted med en forbedret integration til Exchange. Det virker på både Windows Phone og iPhone.

”Den nye Project Online har fået brugergrænseflade som passer til Small Form-faktorer vi kender fra smartphones og tablets. Dermed har medarbejderen mulighed for at være up-to-date ved adgang til Project på farten,” fortæller Jon Haugen.

Kommuniker som en professionel

”Kommunikation er essentielt for resultatet i et projekt. Derfor har det nye Project Online en række rapporteringsværktøjer, der hjælper projektlederen med at visualisere projektets succes på en professionel måde. Det kan nemt kommunikeres og præsenteres gennem fx Outlook eller PowerPoint,” slutter Jon Haugen.

Vil du teste det nye Microsoft Project? Der er to versioner tilgængelige af det nye Microsoft Project: Project Professional 2013 Preview og Project Server 2013 Preview.

Comments (0)

Skip to main content