Windows Server 2012 Beta er klar


Produktnyhed - Windows Server 2012 Beta er klar.

Virksomheder kan nu downloade og evaluere en beta-version af den kommende Windows Server 2012.

”Windows Server 2012 Beta repræsenterer et stort skridt for Microsofts kunder og partnere. Windows Server 2012 gør ikke blot nemmere for organisationer og virksomheder at drage nytte af virtualisering, men bygger videre på virtualisering som et solidt fundament, så de reelle fordele, både ved private og hybrid cloud services, kan høstes.

Windows Server 2012 indeholder blandt andet en helt ny version af Hyper-V, en opdatering af NFS server (v4.1), en række ændringer vedrørende datalagring – blandt andet data de-duplikation, en ny lagringmetodik kaldet ”Storage Spaces” og en endnu mere minimalistisk ”Server Core,” fortæller Bjarne Dollerup, Technical Evangelist i Microsoft Danmark. 

Windows Server 2012 byder også på en række nye teknologier. For eksempel “cluster aware updating” og system management med mulighed for at bygge og rulle applikationer ud samt sikre opdateringer af flere servere til en mere enkel og repetérbar proces.

Med en automatiseret og bedre infrastruktur, samkøring af flere netværkskort på samme server, lagringsstruktur og processer, som bygger på standard serverhardware og komponenter, giver Windows Server 2012 en markant bedre it-økonomi.

Windows Server 2012 er OS optimeret til cloud. Microsofts udviklere har til Windows Server 2012 anvendt erfaringer fra de mange cloud-løsninger virksomheden tilbyder, som fx Windows Azure. Men også udviklere uden for Microsoft har bidraget. Som en del af udviklingsprocessen har Microsoft modtaget over 6.000 forslag til forbedringer og flere end 26.000 kunder har sendt feedback. Det gør det muligt at tilbyde det bedste fra skyen til virksomheder i alle størrelser.

Download testversion

Beta-udgaven af Windows Server 2012 er klar til download, men Microsoft modtager fortsat gerne input og feedback. It-pro’er og software-udviklere kan downloade og evaluere Windows Server 2012 i en beta-udgave her: Windows Server 2012

Kunder og partnere henvises til Microsoft Server and Cloud Platform What’s New for mere information eller til Technet-bloggen.

For mere information kontakt Claus Petersen, Private Cloud Product Lead, server & cloud,  i Microsoft Danmark, tlf: +45 51 57 83 53, e-mail: cpeters@microsoft.com

 

Comments (0)

Skip to main content