Kan din organisation blive mere effektiv?


Alle virksomheder skal være mere produktive. Der ligger et stort produktivitetspotentiale i smartere arbejdsgange og i at have fleksible medarbejdere, som kan arbejde hvor som helst og når som helst.  

Spørgsmålet er, hvordan organisationen henter de ekstra procenters effektivitet oveni de forbedringer, som virksomhederne allerede har gjort?

Den 18. april sætter Microsoft og konsortiet bag Arbejd Smartere bevægelsen fokus på fordelene og fleksibiliteten ved at arbejde smartere – både for medarbejdere, virksomheder og samfundet. Det sker på en erhvervskonference

Konferencen finder sted, onsdag d. 18. april kl. 8.30-13.00 i Børssalen hos Dansk Erhverv.

På konferencen kan du bl.a. høre fremtidsforsker Anne Skare give sit bud på det paradigmeskifte, vi lever i.  Carsten Hallund Slot, Vice President, Market Insight and Excellence i Vestas deler sine erfaringer med metoder til styrkelse af samarbejdet på tværs af organisationen, og grundlæggeren af RobotLab, Lars Ringe, giver et indblik i, hvordan man skaber high-performance virtuelle teams.

Tilmeld dig her.

Alle er velkomne!

Comments (0)

Skip to main content