COWI opgraderede til Lync Server 2010 og strømlinede samarbejdet


Med 200 globale kontorer, 15.000 igangværende projekter og mere end 500 rejsende medarbejdere er kommunikationsudfordringerne til at få øje på hos COWI organisationen. Det handler om at få medarbejdere, der ikke sidder i samme hus, til at samarbejde effektivt på tværs af forskellige globale projekter. 

COWI blev tidligt opmærksom på fordelene ved at samle telefoni, videokonference og chat på én fælles platform. Virksomheden fik således allerede i februar 2008 en fælles, global kommunikationsinfrastruktur, baseret på Microsoft Unified Communications (UC).

Oplevelsen med Unified Communications er blevet lækker og nem

Banebrydende. Sådan karakteriserer projektleder i COWI, Peer Sylvest, brugervenligheden i Lync. ”UC-brugeroplevelsen har fået et løft i Lync 2010, der bedst beskrives med ordet ’lækker’,” som han siger.

Det mærker brugeren eksempelvis, når de skal vælge headset, viderestille til mobiltelefoner, eller indstille Lync til, at de kan besvare kollegaernes telefoner. ”Det var ret besværligt før. Nu er det blevet meget nemt,” vurderer Peer Sylvest.

På driftssiden høster COWI gevinsterne ved at Lync har reduceret 11 servere til 5 via samkøring af serverroller og virtualisering. Eksisterende serverlicenser kunne konverteres til Lync.

Læs hele historien om, hvordan COWI opgraderede sig til strømlinet arbejde og sparede millioner med Lync Server 2010

Ønsker du at vide mere om Microsoft Unified Communications

Kontakt Jørgen Rahbek, produktchef, Unified Communications, på tlf. 4567 8407 eller på  jorgenr@microsoft.com

Comments (0)