System Center Orchestrator 2012 strømliner it-administrationen


I jagten på at kontrollere omkostningerne, strømline og sikre driften samt forbedre den organisatoriske fleksibilitet har mange danske virksomheder valgt at virtualisere serverplatformen. Det er et vigtigt skridt. Desværre viser det sig, at it-afdelinger rundt omkring fortsat bruger uhensigtsmæssigt meget tid på at vedligeholde og dokumentere tilstanden i servermiljøet.

Ved at integrere System Center-værktøjerne i System Center Orchestrator 2012 bliver administrationen af virksomhedens fysiske og virtuelle it-miljøer optimeret. Med System Center Orchestrator 2012 kan alle dele af System Center arbejde sammen. Dermed får it-afdelingen muligheden for at automatisere en lang række processer, så man sikrer en fleksibel, sikker og omkostningseffektiv platform.

Bedre serviceleverance

Det er afgørende, at it-afdelingen har de rigtige styringsredskaber, der sikrer forudsigelige processer. System Center Orchestrator 2012 giver overblik og optimerer samspillet mellem system management – både til 3. part og selvfølgelig optimalt til:

•        Service Manager

•        Virtual Machine Manager

•        Configuration Manager

•        Operations Manager

•        Data Protection Manager

Med det samlede overblik og den samlede adgang kan man automatisere processerne i System Center-værktøjerne. Det kunne være at migrere servere fra en virtuel platform over til en anden eller at opgradere en eller flere af de underliggende servere. På den måde kan it-afdelingen opsamle og aggregere viden om systemer, politikker, processer. Målet er optimering af infrastrukturen og reducering af omkostningerne samt forøgelse af tilgængeligheden af applikationer. Resultatet: At højne den samlede serviceleverance.

Tidskrævende opgaver automatiseres

System Center Orchestrator 2012 er en vigtig komponent, når man opbygger private clouds i infrastrukturen, uanset om der er tale om helt ny Microsoft infrastruktur – eller optimering af eksisterende med tredjepartsleverandørers platforme og system management værktøjer.

Mange af de tidskrævende opgaver kan derfor effektiviseres og automatiseres, så it-afdelingen kan få frigjort ressourcer til at levere en højere kvalitet af it-ydelser og i større grad medvirke til at udvikle forretningen.

Få en videogennemgang af System Center Orchestrator 2012 her. System Center Orchestrator hed i tidligere udgaver Opalis.

Hvis du vil vide mere om System Center Orchestrator 2012

Få mere information om, hvordan System Center Orchestrator 2012 kan lette arbejdet i it-administrationen ved at kontakte Claus Petersen, Produkt/Markedschef Datacenter, Microsoft, på 4567 8283 eller cpeters@microsoft.com.

Comments (0)

Skip to main content