Lync Mobile – bedre samarbejde på smartphone


Effektivisering betyder ikke altid, at de ansatte i virksomheden skal løbe stærkere og udføre ekstra opgaver. Men her er en effektivisering, der både glæder chefen og medarbejderen.

Kommunikation og samarbejde – hvor som helst og når som helst

Lync Mobile mindsker nemlig spildtiden væk fra skærmen, så dine medarbejdere kan udføre deres arbejde uden at sidde ved skrivebordet. Teknologien er den del af Microsoft Lync, der samler chat, info om tilstedeværelse og telefonmøder i én applikation på smartphonen.

I dag er kommunikation med kunder og kollegaer meget fragmenteret. Du kan sidde ved skærmen i et vigtigt onlinemøde med medlemmer af en projektgruppe, men så er du nødt til at forlade din arbejdsplads for at nå til et vigtigt kundebesøg ude i byen.

Forestil dig nu, at du blot trykkede på en knap på din smartphone, og derefter fortsatte du det virtuelle møde i headsettet uden unødvendig afbrydelse. Det er dét, som Lync Mobile handler om. Kommunikation og samarbejde – uanset hvor du befinder dig.

Én medarbejder, ét telefonnummer

Alle medarbejderne i virksomheden er koblet sammen via Microsoft Lync. Hver enkelt medarbejder angiver sin status, eksempelvis ledig, optaget, i møde eller vil ikke forstyrres. Det gør det let at finde en ledig medarbejder, når en kunde ringer, eller finde den rette kollega, når du skal have afklaret et vigtigt spørgsmål.

Hver medarbejder har også kun ét telefonnummer, så ingen ringer forgæves til en stationær telefon for derefter at ringe til mobilen. Én medarbejder – ét nummer. Lync Mobile er ligeledes perfekt til telefonmøder. Klik én gang, og du er med i mødet.

Tilgængelighedsvisningen i Lync sørger for, at man altid kan se, om det er muligt at komme i kontakt med kollegaerne, uanset om de måtte være på kundebesøg, på kontoret eller hjemme. Lync Mobile er det bedste kommunikationsværktøj til opgaven, som i sidste ende øger produktiviteten, da spildtid og unødvendige forstyrrelser kan reduceres til et minimum.

Lync Mobile er pt. tilgængelig til Windows Phone 7, iPhone, iPad, Android og Symbian.

Hvis du vil vide mere om mobilitet på arbejdspladsen med Lync Mobile

Kontakt Teknologi Specialist i Microsoft, Rasmus Hald, på 45 67 81 44 eller rasmush@microsoft.com, hvis du vil høre mere om, hvordan dine medarbejdere kan blive mere mobile med Lync Mobile. Her kan du læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med Lync Mobile i din virksomhed.

Comments (0)

Skip to main content