Support på Windows XP SP3 og Office 2003 udløber i 2014


Den 8. april 2014 stopper Microsoft understøttelsen af Windows XP Service Pack 3 og Office 2003. Til den tid har Windows XP været på markedet i 12 år, og det aldrende styresystem og Office-pakken vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer. Du vil ligeledes heller ikke kunne hente support hos Microsoft. Det betyder, at pc’er med Windows XP og Office 2003 vil være eksponeret for angreb udefra  - med risiko for, at vigtig data enten går tabt eller bliver uønsket eksponeret andre steder. Løsningen er enten at opgradere til Windows 7 og Office 2010, eller du kan købe Custom Support, hvis du fortsat ønsker at blive på Windows XP og Office 2003. Kontakt din Account Manager for at høre, hvad vi anbefaler for din virksomhed.

Comments (0)

Skip to main content