Optimer din virksomheds it-administration


Det kan være en både vanskelig og tidskrævende opgave at administrere pc’erne i en moderne organisation. Det kan virksomheden Hold Danmark Rent tale med om. Medarbejderne arbejder i stigende grad fra flere geografiske lokationer og har samtidig behov for forskellige programmer og unikke konfigurationer på deres computere.

Med Windows Intune, som er et cloud-baseret management værktøj, får virksomheden en række effektive muligheder for at styre og sikre virksomhedens pc’er fra centralt hold. For at komme i gang kræver det blot, at der bliver installeret en Intune-klient på de enkelte pc’er. Med Windows Intune kan du blandt andet:

  • Nemt håndtere opdateringer. Via din browser kan du styre, om en maskine skal have installeret opdateringer fra Microsoft. Og du kan automatisk sikre, at alle antivirusprogrammer er up to date.
  • Beskytte jeres pc’er mod malware. Ved hjælp af Microsoft Malware Protection Engine kan du sikre, at der ikke bliver installeret malware eller anden uønsket software på jeres pc’er.
  • Proaktivt overvåge maskinerne. Få advarsler om sikkerhedsrisici eller lav ydeevne på en computer.
  • Få styr på inventory. Du kan bruge Windows Intune til at se, hvad I har af både hardware og software.
  • Administrere sikkerhedspolitikker. Du kan centralt styre sikkerhedspolitikker for enkelte brugere eller grupper. Også på pc’er uden for virksomhedens domæne.
  • Yde assistance remote. Hvis en bruger får problemer med sin pc, kan du yde remote assistance direkte fra din browser, anset hvor pc’en befinder sig.

Windows Intune er bygget til at kunne håndtere pc-administrationen i alle typer organisationer. Intune kan udrulles på alle pc’er i virksomheden, men hvis virksomheden i forvejen har et set-up til pc-administration, behøver man kun Windows Intune på de computere, der er svære at nå. Det kunne, som det er tilfældet for Hold Danmark Rent for eksempel være de pc’er, der ofte er på farten eller fast befinder sig på en anden geografisk lokation.

Hold Danmark Rent styrer uden om nettes affaldsbunker

En af de virksomheder, som har fået lettet it-supporten og højnet sikkerhedsniveauet ved hjælp af Windows Intune, er Hold Danmark Rent. Netværksorganisationen, som arbejder på at få danskerne til at smide affald rigtig ud i stedet for hist og pist, er et partnerskab mellem en række private virksomheder, organisationer og offentlige institutioner. Virksomheden er i høj grad en mobil virksomhed, hvor medarbejderne rejser rundt i landet og holder informationsmøder og arrangementer for børn og voksne om affalds-problematikker.

”Efter som vi udelukkende arbejder i partnerskaber, har vi en del fortrolige informationer, budgetter og planer fra virksomheder og organisationer på vores pc’er. Derfor skal sikkerheden være i top. Men det er ofte lettere sagt end gjort, når man er så meget på farten, til møder og arrangementer, som vi er. Vi kan jo ikke sidde på computeren, mens vi holder møder eller foredrag,” forklarer direktør for Hold Danmark Rent, Anne Holm Hansen.

Ud over at den mobile arbejdsform øger risikoen for datatab ved tyveri eller ganske almindelig glemsomhed, var det tidligere svært for Hold Danmark Rent’s it-partner at holde pc’erne ajour med diverse opdateringer.

”Vores sikkerhedsniveau er hævet samtidig med, at vi ganske enkelt ikke lægger mærke til, at Windows Intune kører i baggrunden. Og vi er ikke længere afhængige af, at vores it-supporter fysisk skal være i nærheden af vores pc, når den skal opdateres. Det er virkelig rart og en nødvendighed for en organisation som vores. Vi skal blot genstarte pc’en fra tid til anden,” siger Anne Holm Hansen.

Prøv Windows Intune i 30 dage - gratis

Er du interesseret i at teste Windows Intune, kan du prøve løsningen gratis i 30 dage. Du kan også læse mere om Windows Intune og se demonstrationsvideoer. Og endelig er du velkommen til at kontakte divisionschef for Windows, Martin Thorning Hansen, direkte på 2291 0196 eller mthansen@microsoft.com, hvis du vil høre mere om, hvordan Windows Intune kan gøre pc-administrationen lettere i din organisation.

Comments (0)

Skip to main content