Oplev to Business Intelligence-successer i levende billeder


Business Intelligence (BI) behøver ikke længere være manuelt producerede Power Point-præsentationer eller pdf-rapporter sendt på email fra ledende medarbejdere. Microsoft har gjort det nemt for alle ansatte i en virksomhed at samle og analysere data i Excel – regnearket, som de fleste kender i forvejen. Det har brancheforeningen for pelsdyravl, Kopenhagen Fur, fundet ud af, og en løsning baseret på SQL Server 2008 og SharePoint 2010 hjælper i dag de danske minkavlere med at producere verdens bedste skind. Se videocasen om, hvad Kopenhagen Fur har fået ud af en BI-løsning fra Microsoft. Det tager kun to minutter. Se også, hvorfor GN Resound valgte en BI-løsning fra Microsoft

Get Microsoft Silverlight

Comments (0)

Skip to main content