Brug din PC som telefon!


I en tid præget at ustabile konjunkturer og begrænsede muligheder for langsigtet planlægning, fokuserer de fleste virksomheder på både besparelser og produktivitetsforbedringer. Et oplagt sted at drive både besparelser og produktivitet er ved at optimere og konsolidere organisationens interne kommunikations- og samarbejdssystemer.

Microsoft Lync 2010 er en del af Microsofts Unified Communications løsning, og giver medarbejdere mulighed for at kommunikere og samarbejde hurtigt og effektivt direkte fra Microsoft Office, Outlook Exchange og SharePoint. Med den integrerede tilgængeligheds-visning (Presence) kan du straks se om kollegaen nede af gangen (eller på den anden side af jorden) er til stede, og starte en kommunikation og samarbejde med et enkelt klik.

En af nyhederne i Microsoft Lync 2010 er den integrerede IP-telefoni (Lync Enterprise Voice), der enten kan anvendes som supplement til virksomhedens eksisterende telefonsystem, eller helt erstatte de eksisterende analoge- og IP-PBX’er.

Mediehuset JydskeVestkysten valgte eksempelvis at flytte al deres telefoni til Lync, og samtidig styrke kommunikation og samarbejde i organisationen med de nye værktøjer, Lync stiller til rådighed.

Og økonomien i projektet taler for sig selv: Christian Bjørklund, som er IT-souschef i JydskeVestkysten udtaler: ”Vores besparelse finansierer hele projektet” og han fortsætter: ”Vi har også fået tilføjet ekstra funktioner i forbindelse med Lync, som ellers ville have krævet en betydelig investering.”

Læs hele casen på microsoft.dk/cases - søg efter ”JydskeVestkysten”.

Tænd for Lync-telefoni – og spar 20% på licensen

I år 2013 vil 95 % af de ansatte i Global 100-virksomhederne bruge instant messaging (chat) som deres primære medie til kommunikation i realtid*. Og det er en god idé at slå til nu, hvis instant messaging skal integreres i organisationens Unified Communications.

Frem til den 31. december 2011 giver kampagnen ”Turn On Lync Voice” nemlig mulighed for at aktivere telefonifunktionerne i Lync Server 2010 med en besparelse på 20% på den nødvendige Lync Plus CAL (klientadgangs-licens) til brugerne.

Med Lync Server 2010 som fundament tænder Lync Plus CAL for Enterprise Voice funktionerne, og åbner dermed op for en strømlining af virksomhedens interne og eksterne kommunikation. Lync Server 2010 kombinerer de kritiske funktioner fra den traditionelle IP-PBX med funktioner som rig tilgængeligheds-visning, instant messaging (chat), integreret mødetelefoni og videoopkald.

Hvis du er interesseret i at høre mere om ”Turn on Lync Voice” kampagnen, eller om hvordan Microsoft Lync kan hjælpe med at strømline kommunikation og samarbejde i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte din Microsoft-licenspartner eller produktchef Jørgen Rahbek, Microsoft, på jorgenr@microsoft.com

Læs mere om Microsoft Lync Server 2010 på www.microsoft.com/lync

* Source: Gartner, MarketScope for Enterprise Instant Messaging and Presence. 10/8/2010

Comments (0)

Skip to main content