Strømlinet ledelsesinformation giver et forspring


Både private og offentlige virksomheder skal konstant kunne tilpasse sig virkeligheden. Det kræver dybdegående indsigt i organisationens enorme mængder af data, der kommer fra mange forskellige kilder. Den indsigt skal kunne deles med alle relevante personer i organisationen, så alle har en solid baggrund at træffe afgørende beslutninger på. 

 

Hidtil har det krævet meget manuelt arbejde med hjælp fra andre afdelinger for at opnå denne indsigt. Det gør HP og Microsoft nu op med ved at lancere HP Business Decision Appliance med Microsoft BI. Den er baseret på kendte løsninger som SQL, SharePoint og Excel med PowerPivot, der er et gratis tilføjelsesprogram.

 

Managed Selfservice BI: Mindre arbejde for it-afdelingen

HP Business Decision Appliance med Microsoft BI leveres med præinstalleret og -konfigureret SharePoint 2010 EE og SQL Server R2 2008 – licenserne tilkøbes dog separat. Det hele installeres plug and play på under en time. Udrulningen er enkel, men de store ressourcebesparelser for it-afdelingen viser sig i endnu større grad, når brugerne selv arbejder med BI.

 

Med HP Business Decision Appliance med Microsoft BI behandles enorme mængder data uden større belastning på systemet. Derfor kan brugerne selv udarbejde rapporter på baggrund af virksomhedens data, så it-afdelingen sparer de ressourcer, der normalt er afsat til at udarbejde tunge rapporter.  Alle gængse dataformater understøttes så dataindsamlingen og -kørslen fungerer problemfrit.

 

Brugerne kan selv

Hvis brugerne selv skal arbejde med BI, skal det være let til gængelig. Derfor er HP Business Decision Appliance med Microsoft BI en fordel i det daglige. Brugerne skal ikke sætte sig ind i nye avancerede programmer. Ved at bruge kendte løsninger som Excel og SharePoint kan brugerne bearbejde og få indsigt i virksomhedens informationer. Et gratis tilføjelsesprogram til Excel, PowerPivot, sikrer, at brugerne kun skal besidde basal viden for at udarbejde reporter i realtid.  Alle i organisationen har adgang til excel workbooks med disse rapporter – enten via eksisterende SharePoint-rum eller ved at tilgå SharePoint gennem de medfølgende licenser.  Brugere kan selv sortere data fra, der ikke er relevante for dem, og dermed fokusere på data og delrapporter, der skaber værdi.

 

HP Business Decision Appliance med Microsoft BI er en stor nyhed i Business Intelligence. Det er en løsning, der efterspørges i markedet. Det sikrer, at it-afdelingen bruger færre ressourcer på BI, mens brugerne selv får mulighed for at få en dybere indsigt i data, der er værdifulde for deres arbejde. Dermed sikres en optimal brug af organisationens data i realtid. Private virksomheder kan tilpasse sig markedet og være et skridt foran konkurrenterne, mens offentlige virksomheder har mulighed for at servicere borgerne på bedst mulig vis.

 

Vil du vide mere om HP Business Decision Appliance med Microsoft BI, er du velkommen til at kontakte Lars Bo Granath, forretningsansvarlig, Information Platform, Microsoft, på larsbg@microsoft.com eller på telefon 40 90 41 32.

 

Gratis  BI seminar

Microsoft holder sammen med BI partnerne et gratis seminar om Next Generation Analytics den 25. oktober i Crowne Plaza Copenhagen Towers, Ørestads Boulevard 114, 2300 København S. Ønsker du at deltage, er du velkommen til at sende en mail til Lars Bo Granath, larsbg@microsoft.com

Comments (0)

Skip to main content