Multitasking med Microsofts nye headsets


En af de helt store udfordringer i moderne og åbne kontorlandskaber er støjniveauet og dermed medarbejdernes trivsel. Headsets hjælper med at holde støjniveauet nede. Microsoft lancerer nu to nye modeller optimeret til Microsoft løsninger som fx Lync. Microsofts headsets sikrer de bedste arbejdsbetingelser for den enkelte, mens arbejdet for it-afdelingen er minimalt.

 

Stort udbytte for medarbejderne kræver minimal indsats fra it-afdelingen

Med Microsofts nye headsets slipper it-afdelingen let omkring udrulningen. Headsets’ene kræver ikke drivere fra tredje part. Udrulningen er så let som at uddele et headset til hver medarbejder – medarbejderne kan selv tilslutte headsettet via USB. Produkterne fås desuden i pakker á fem eller 50 uden irriterende retail-emballage. Alt det sparer it-afdelingen for ressourcer.

 

Men det er ikke kun ved udrulningen, at it-afdelingen kan spare ressourcer. Microsofts headsets er skabt til at arbejde sammen med Microsofts software, og brugen kræver ikke lange instrukser. Hvis man har brug for support, kan brugeren eller it-afdelingen stille spørgsmål til samme supporter om både software og hardware. Dermed kan virksomheden minimere antallet af leverandører.

 

Headsets og multitasking går hånd i hånd

I dag arbejder de fleste i store, åbne kontormiljøer. Et af de mest forstyrrende elementer ved det er ringende telefoner og kollegaer, der taler højt for at overdøve baggrundsstøjen. Alt dette kan minimeres ved at bruge headsets.

 

Man taler simpelthen lavere, når man hører modparten tydeligt. Og det gør man med et headset i ørene. Samtidig har brugeren begge arme fri til fx at tage notater. Dermed bliver medarbejderne mere produktive, mens de sidder i en langt mere behagelig arbejdsstilling. Det er slut med at holde røret mellem skulder og øre. Og da headsets fra Microsoft er optimeret til Microsofts software, er det også for brugerne en mere intuitiv oplevelse.

 

To nye Microsoft headsets:

  • Microsoft LifeChat LX-4000 har én høretelefon, så brugeren har et øre frit til at registrere, hvad der foregår omkring sig
  • Microsoft Lifechat LX-6000 har to høretelefoner, så brugeren ikke bliver forstyrret af omgivelsernes larm
  • Begge produkter gengiver digital lyd meget præcist og har en noice canceling-mikrofon, som sikrer, at telefonmøder, almindelige samtaler og call center-opkald kan gennemføres selv i meget larmende omgivelser, uden at modtageren lægger mærke til det
  • Inline Volume og Microphone Controls gør, at brugeren kan justere volumen direkte på headsettet
  • Microsofts headset er udformet ergonomisk korrekt med mikrofoner, der kan justeres 270 grader, så den kan indstilles præcist efter brugerens hovedform. Det sikrer en komfortabel pasform.

 

Microsofts headsets kan bruges med Lync, Windows Live Messenger, Skype og andre tale- og videochatløsninger. Headsetsene er tilgængelige hos førende forhandlere, bl.a. hos Lync-forhandlere. Dermed kan man købe hele pakken samlet.

 

Vil du vide mere om Microsofts nye headsets, så kontakt venligst Kim Irmark hos Microsoft på

a-kirmar@microsoft.com eller på 29 49 99 82.

Comments (0)

Skip to main content