Microsoft er førende inden for servervirtualisering


Gartner offentliggjorde for nylig Magic Quadrant for 2011 inden for servervirtualiseringsinfrastruktur, og Microsoft er angivet som ”Leader”. Magic Quadrant – der fulgte lige efter InfoWorlds Virtualization Shootout og en laboratorietest bestilt af Microsoft og udført af Enterprise Strategy Group, som viste, at Hyper-V tilbyder den bedste ydeevne i sin klasse for forretningskritiske Microsoft-systemer som f.eks. SharePoint, SQL og Exchange – fuldender trioen af uafhængig anerkendelse af Windows Server Hyper-V’s modenhed i Enterprise virksomheder. Et stigende antal af vores større kunder som f.eks. Target og Union Pacific anvender Microsofts virtualiseringsteknologier i deres virksomheder. Se desuden danske referencer her.

Comments (0)

Skip to main content