Mango er moden til danske virksomheder


Microsoft lancerer nu den store opdatering til Windows Phone 7, kaldet Mango.  Der er meget at tage højde for, når virksomheder vælger mobiltelefoner. Både design, platform og sikkerhed skal gå op i en højere enhed. HTC, Samsung og LG kommer alle med devices med Mango-opdateringen på dansk allerede fra oktober. Derudover kommer også Nokia med Mango-mobiler på dansk. Hvis man allerede har en Windows Phone 7-telefon, kan den gratis opgraderes til Mango fra oktober.

Færre ressourcer med Mango

Brugerne bliver oftest glade for nye mobiler. Det gælder dog ikke altid it-afdelingen. Derfor er det vigtigt, at hardwaren er nem at udrulle og vedligeholde i forhold til administration og sikkerhed. Det er præcis det, Microsoft leverer med Mango-opdateringen:

  • Sikkerheden er i top med krypteret datatransmission (256 bit SSL)
  • Mango er direkte kompatibel med eksisterende infrastruktur såsom Exchange, SharePoint, Office, Office 365 mv.
  • Det er ikke kun kompatibiliteten der er en fordel, men ved at anvende Windows Phone 7 genbruger og værdilader virksomhederne tidligere investeringer i Microsoft infrastruktur endnu bedre
  • Mango opdateringen til Windoes Phone 7 betyder også, at eksisterende brugere på den tidligere Windoes Mobile platform nu trygt kan migrere til Windows Phone 7

 

Alt dette sikrer, at it-afdelingen får færre vedligeholdelsesopgaver i forbindelse med de mobile enheder En fordel er, at brugerne kender Microsofts produkter i forvejen, hvilket resulterer færre supportopkald.

Arbejd effektivt fra Mango-mobilen

I dag foregår arbejdet ikke kun bag skrivebordet på kontoret, men på mange tidspunkter og steder. Derfor skal en arbejdsmobil kunne tilfredsstille mange behov og være et fleksibelt arbejdsredskab. Der er fx komplet Microsoft Lync-integration i Mango-mobilerne. Det samme gælder SharePoint, så arbejdsopgaverne ikke bare kan modtages men også udføres på telefonen. WP Mango kommer desuden med Office installeret, adgang til SkyDrive, og IE9 er toptunet med hardware acceleration. Man behøver ikke en gang at klikke sig ind på programmerne for at få overblikket, det får man automatisk præsenteret fra de dynamiske Tiles i brugerfladen.

 

Pleasure or business? Both!

Mobilen er et meget personligt redskab. Brugere kræver selv at få lov til at vælge formen: Med eller uden tastatur, størrelse mv. Der findes mange forskellige Mango-mobiler, så der er noget til enhver smag. Brugere kan personliggøre Mango-mobilen med de over 30.000 apps på Marketplace, som vokser konstant. Det er endda muligt at lave virksomhedsspecifikke apps, der binder medarbejderne tættere sammen og øger produktiviteten. Derudover vil brugerne gennem det flotte og veldesignede Windows Phone Mango få adgang til Xbox-spil samt Live-universet.

 

Windows Phone Mango indeholder over 500 nye features i forhold til Windows Phone 7. Fra oktober kan Mango opgraderes på eksisterende håndsæt. Mango er desuden standard på alle nye modeller af Windows Phone.

Hvis du vil vide mere om Windows Phone Mango, kontakt venligst Henrik Kølle Petersen på mail: hepeters@microsoft.com eller på telefon: 29 49 98 60. 

 

Comments (0)

Skip to main content