Effektiviser udrulningen af SQL Server 2008 R2


Planning Services udvider med SQL Server

Planlægning af udrulning af Windows Azure, Private Cloud og SQL Server er blot nogle af nyhederne i det seneste Planning Services-tilbud til kunder i Software Assurance-programmet. Og netop SQL Server kan du nu få professionel konsulenthjælp til uden ekstra omkostninger, hvis du ønsker at migrere fra Oracle eller opgradere til SQL Server 2008 R2.

Tilbuddet hedder SQL Server Deployment Planning Services (SSDPS), og med det bliver det muligt for din virksomhed at tjene it-investeringer som eksempelvis Business Intelligence (BI) hurtigere ind igen.

Fordele ved SQL Server 2008 R2

SSDPS dækker både, hvis du vil implementere en Business Intelligence-strategi, migrere fra Oracle eller opgradere en eksisterende SQL Server.

SQL Server 2008 R2 har de fordele, at den har en oppetid på 99,9999 %, er fuld skalerbar, er mere sikker end andre store databaser, og den integrerer sig fuldt og helt med Microsoft Office. Derfor er SQL Server 2008 R2 perfekt til Business Intelligence, hvor du kan aflæse præcis, up-to-date information om virksomhedens data, så du og medarbejderne har et solidt grundlag at træffe beslutninger på.

Læg dine planer sammen med en Microsoft-partner

Planning Services under Software Assurance giver dig et antal servicedage fra en kvalificeret Microsoft-partner eller Microsoft Consulting Services. Antallet af dage afhænger af typen og det antal af licenser, som du har i Software Assurance-programmet. Dagene kan bruges til planlægning af opgaver af 3 til 15 dages varighed.

Planning Services-dage i enhver Software Assurance-aftale kan bruges på SSDPS. Og du kan desuden konvertere Training Voucher-dage til Planning Services-dage med en omregningskurs på 3 til 1. På Volume Licensing Service Center kan du se, hvor mange Planning Services-dage din organisation har til rådighed.

Hvis du vil vide mere om Planning Services

Kontakt din Microsoft Account Manager eller din foretrukne Microsoft-partner for at få mere information om, hvordan du udnytter din organisations Planning Services-dage. Har du spørgsmål til artiklen, kan du kontakte Brit Mandrup, Licensing Marketing Manager, på britman@microsoft.com eller 51 57 80 92

Comments (0)

Skip to main content