Windows Intune gør det nemmere at holde styr på jeres pc’er


Det kan være en både vanskelig og tidskrævende opgave at administrere pc’erne i en moderne organisation. Medarbejderne arbejder typisk fra flere geografiske lokationer og har samtidig behov for forskellige programmer og konfigurationer på deres computere. Samtidig er der i de fleste organisationer et stigende krav om, at it-afdelingen skal bidrage til den strategiske udvikling af forretningen. På bundlinjen betyder det ofte færre penge til it-administration. Men effektiv styring af organisationens pc’er er fortsat alfa og omega, da medarbejdernes produktivitet afhænger af maskinernes oppetid og ydevne. 

For at gøre det muligt at udrette mere med mindre lancerer Microsoft derfor Windows Intune. Et cloud-baseret værktøj, der gør det lettere end nogensinde før at administrere både sikkerhed, ydeevne og inventory på jeres pc’er. Sammen med Windows Intune følger også en licens til Windows Enterprise 7, så du kan standardisere alle jeres pc’er på ét styresystem og få mest muligt ud af Windows. 

Prøv Windows Intune i 30 dage

Nem administration af alle jeres pc’er

Efter at have været beta-testet og toptunet gennem det seneste år, er Windows Intune nu endelig klar i en kommerciel version. Produktet har et kæmpe potentiale til at forenkle blandt andet versionsopdateringer og sikkerhedsstyring af alle organisationens pc’er. Da Windows Intune er en cloud-baseret tjeneste, kan du håndtere alle de tilknyttede pc’er fra et enkelt og overskueligt interface - direkte i din browser. Det kræver blot, at der bliver installeret en Intune-klient på de enkelte pc’er. Og så behøver du til gengæld ikke at bruge tid eller ressourcer på at vedligeholde en tung server-infrastruktur til jeres pc-administration. 

Det kan du med Windows Intune

Med Windows Intune får du en række muligheder for at styre og sikre jeres pc’er fra centralt hold. Du kan blandt andet:

  • Nemt håndtere opdateringer. Via din browser kan du styre, om en maskine skal have installeret opdateringer fra Microsoft. Og du kan automatisk sikre, at alle antivirus-programmer er up to date.
  • Beskytte jeres pc’er mod malware. Ved hjælp af Microsoft Malware Protection Engine kan du sikre, at der ikke bliver installeret malware eller anden uønsket software på jeres pc’er.
  • Proaktivt overvåge maskinerne. Få advarsler om sikkerhedsrisici eller lav ydeevne på en computer. Det gør det nemt at rette op på problemet, inden det bliver en belastning for brugeren.
  • Få styr på inventory. Du kan bruge Windows Intune til at se, hvad I har af både hardware og software. Og bruge listerne til at spare penge ved at optimere på jeres licenser.
  • Administrere sikkerhedspolitikker. Du kan centralt styre sikkerhedspolitikker for enkelte brugere eller grupper. Også på pc’er uden for jeres domæne.
  • Yde assistance remote. Hvis en bruger får problemer med sin pc, kan du yde remote assistance direkte fra din browser. Uanset hvor pc’en befinder sig. Det kan blandt andet være en stor fordel, hvis din organisation tilbyder medarbejderne hjemmearbejdspladser.

Windows Intune kan være en fordel i mange scenarier

Windows Intune er bygget til at kunne håndtere pc-administrationen i selv meget store organisationer, og du kan sagtens rulle Windows Intune ud på alle jeres pc’er. Men hvis du i forvejen har et setup til pc-administration, kan du dog også nøjes med at implementere Windows Intune på de computere, der er svære at nå. Det kunne for eksempel være de pc’er, der ofte er på farten eller fast befinder sig på en anden geografisk lokation. 

Samtidig kan du også bruge Windows Intune til at styre sikkerheden på pc’er, der ikke tilhører organisationen, men som bruges af freelancere og projektansatte. En af de helt store styrker ved Windows Intune er nemlig, at det også kan anvendes på computere uden for jeres eget domæne. Det betyder, at du også kan sikre det samme høje sikkerhedsniveau på eksterne computere. Og når projektansættelsen ophører, kan du nemt koble maskinen fra Windows Intune igen. 

En oplagt mulighed for at opgradere til Windows 7 Enterprise

Når du køber Windows Intune, får du samtidig muligheden for at opgradere til Windows 7 Enterprise. Uden at skulle købe yderligere licenser. Og da du betaler en lav månedlig ydelse for Windows Intune, er det en omkostningseffektiv måde at standardisere alle virksomhedens pc’er med Windows 7 Enterprise og nyde godt af de mange fordele, som denne version tilbyder. 

Med Windows 7 Enterprise får du blandt andet BitLocker, så du kan kryptere både harddiske og USB-nøgler. Det er med til at øge sikkerhedsniveauet markant, hvis en medarbejder glemmer en USB-nøgle hos en kunde eller får stjålet sin laptop. 

50 % rabat hvis du allerede har Windows 7 Enterprise

Når du køber Windows Intune, følger licensen til Windows 7 Enterprise med i købet. Men du skal naturligvis ikke betale for licensen to gange. Så derfor får du 50 % rabat på Windows Intune for de pc’er, der allerede er opgraderet til Windows 7 Enterprise. 

Prøv Windows Intune i 30 dage

Er du interesseret i at teste Windows Intune, kan du prøve løsningen gratis i 30 dage. Du kan også læse mere om Windows Intune og se demonstrations-videoer. Og endelig er du velkommen til at kontakte divisionschef for Windows, Martin Thorning Hansen, direkte på 2291 0196 eller mthansen@microsoft.com, hvis du vil høre mere om, hvordan Windows Intune kan gøre pc-administrationen lettere i din organisation.

Comments (0)

Skip to main content