De stærkeste Windows Phone 7 mobiler lige nu


Siden Windows Phone 7 blev lanceret den 21. oktober 2010 er udviklingen gået stærkt. 

I sidste måned offentliggjorde Microsoft og Nokia, at de vil indgå et strategisk partnerskab, der skal udbrede Windows Phone 7-smartphones til en langt bredere vifte af markedssegmenter. Med partnerskabet vil man kunne kombinere Nokias ekspertise inden for hardware-design med Windows Phone 7’s intuitive brugergrænseflade og naturlige integration til eksisterende Microsoft-services. Det gælder f.eks. Exchange, Office, SharePoint samt Xbox Live, Marketplace og Zune i den mere forbrugerorienterede del af skalaen.

Naturlig forlængelse af din infrastruktur

En af de helt store fordele ved at implementere Windows Phone 7-mobiler i din virksomhed er, at du kan anvende din eksisterende infrastruktur til de mobile enheder - og dermed øge værdien af din oprindelige investering. 

Eksempelvis kan medarbejderne få mobil adgang til SharePoint og holde sig opdateret uanset tid og sted. Og ved hjælp af Active Directory (AD) kan du sikre, at medarbejdernes mobile adfærd lever op til jeres sikkerhedspolitikker. Niveauet af sikkerhed på de enkelte mobiltelefoner kan nemlig styres centralt, når mobilen bliver indmeldt i medarbejderens AD. Dette letter supporten og administrationen af de enkelte enheder betydeligt og kan frigive ressourcer i it-afdelingen til andre vigtige opgaver. 

DONG Energy tester Windows Phone 7

Ifølge en artikel i Computerworld er det netop den fuldt kompatible integration med sikkerhedspolitikker, der gør, at DONG Energy i øjeblikket er ved at teste Windows Phone 7 som deres nye mobile operativsystem for mere end 2.600 medarbejdere. Hos DONG har man også kigget nærmere på Android-platformen, men måtte konstatere, at de forskellige enheder håndterede sikkerhedspolitikkerne meget forskelligt. Det skabte en del usikkerhed og unødigt ekstraarbejde for it-afdelingen. DONG Energy beskriver samtidig Windows Phone 7 som solid, brugervenlig og intuitiv. 

Vi kan anbefale dig at læse artiklen, som du kan finde her

Fuldt lokaliseret version på vej til Danmark

Der er netop frigivet en opdatering til Windows Phone 7, der udvider funktionaliteten med blandt andet muligheden for at copy-paste. Derudover forventer vi, at Windows Phone 7 kommer i en fuldt lokaliseret dansk version til efteråret - med blandt andet dansk ordbog, danske menuer samt adgang til blandt andet Windows Phone Marketplace. På nuværende tidspunkt ved vi dog ikke, om Nokias nye enheder kommer på markedet samtidig med den lokaliserede danske version af Windows Phone 7. 

Der er ingen grund til at vente

Selv om Windows Phone 7 endnu ikke er fuldt lokaliseret til det danske marked, kan de fleste danske virksomheder alligevel sagtens nyde godt af de funktioner, der findes i den engelske version. 

Og er du interesseret i at afprøve Windows Phone 7 i din virksomhed, kan vi varmt anbefale tre telefoner, der er på markedet lige nu. Alle telefonerne anvender de lynhurtige Snapdragon-processorer, der gør brugeroplevelsen flydende og navigationen ubesværet. Så vi har valgt at kigge nærmere på de enkelte funktioner, der for alvor adskiller mobilerne fra hinanden. 

LG Optimus 7

Selv om nogle af de konkurrerende modeller på papiret har bedre specifikationer, er LG Optimus 7 af flere anmeldere blevet rost som den mest komplette Windows Phone 7-mobil på markedet. Den er blandt andet blevet Editor's Choice hos CNET

Det skyldes blandt andet selve finish-graden på telefonen samt det, at man har valgt at kombinere touch-skærmen med tre fysiske navigationsknapper. 

Samsung Omnia 7

Hvis vi kun kunne fremhæve én ting ved Samsung Omnia 7, ville det være den utrolige 4” Super AMOLED skærm. Det unikke ved Super AMOLED skærmene er, at det trykfølsomme element ikke ligger som et lag oven på skærmen, men derimod er integreret i selve skærmen. Det giver en række fordele som blandt andet klarere farver, mindre lysrefleksion (især vigtigt når du bruger telefonen udendørs) og mindre strømforbrug. 

Du kan læse en anmeldelse af Samsung Omnia 7 hos PC World her

HTC Mozart

HTC Mozart er telefonen til dig, der vil have den bedst tænkelige lyd på markedet. Den indbyggede SRS WOW HD giver dig nemlig ikke blot virtuel surround-sound til dine videoer. Du får også en markant mere realistisk bass-gengivelse og en generelt klarere lyd - selv når du bruger hovedtelefonerne. 

DONG Energy har blandt andet valgt HTC Mozart til at teste Windows Phone 7. 

Vil du høre mere om Windows Phone 7

Hvis du vil høre mere om, hvordan du kan bruge Windows Phone 7 til at øge vidensdelingen og produktiviteten i din virksomhed, er du velkommen til at kontakte divisionschef Henrik K. Petersen på 2949 9860 eller hepeters@microsoft.com.

Comments (0)

Skip to main content