Undgå spam-mails og brug båndbredden effektivt


De fleste virksomheder forsøger at undgå spam-mails, der ikke blot stjæler medarbejdernes tid, men også belaster virksomhedens mail-infrastruktur. Mange vælger at bruge Outlooks eget spam-filter. Men selv om filteret fanger en del af de uønskede mails, er det langt fra effektivt nok til at yde en effektiv beskyttelse mod den stadigt stigende mængde af spam. 

Få en mere effektiv beskyttelse
Microsoft har udviklet to løsninger, som stiller en effektiv mur op for strømmen af spam: 

Forefront Protection for Exchange
Forefront installeres direkte på Exchange-serveren og scanner alle ind- og udgående mails for virus og spam. Programmet benytter fem forskellige virusscannere fra blandt andre Kaspersky samt Microsofts egen malware-scanner, som både indeholder antivirus og anti-spyware med rootkit-scanning. Det hele administreres via en enkelt konsol i Forefront, og man opnår derved en flerstrenget sikkerhedsstrategi uden at skulle vedligeholde flere licensaftaler og konsoller. 

Forefront Online Protection for Exchange (FOPE)
Vi tilbyder også Forefront som en cloud-løsning, der hostes af Microsoft i skyen. Det giver den centrale fordel, at spam og virus-befængte mails fanges, inden de kommer ind i virksomhedens interne mailsystem. FOPE benytter de samme stærke værktøjer som Forefront for at give dig den største sikkerhed. 

Endelig kan FOPE kombineres med en antivirus-løsning, der er installeret direkte på Exchange-serveren. Mange virksomheder vælger denne kombination, da den giver den ultimative beskyttelse mod virus og spam. 

Har du allerede FOPE eller Forefront til Exchange – uden at vide det?
Da FOPE og Forefront til Exchange ofte er inkluderet i Enterprise- eller Select-aftalerne via Exchange-licensen eller en suite, er der en stor sandsynlighed for, at du allerede har licens til at bruge de to løsninger. Derved kan du spare dine udgifter til andre antivirus-licenser – uden at gå på kompromis med sikkerheden. Dette faktum har på kort tid gjort FOPE til en populær service blandt mange danske virksomheder. 

Hvis du er usikker på, om FOPE eller Forefront til Exchange er inkluderet i din licens-aftale, kan du kontakte din licensforhandler eller Microsoft Account Manager for at høre mere. 

Administration, der passer til individuelle behov
Med FOPE får du en enkel og overskuelig administrationskonsol til at definere specielle regler og sætte forskellige parametre op ud fra individuelle behov og ønsker. Det kan for eksempel være black- eller whitelisting af specifikke domæner og e-mail-afsendere. Eller politikker for hvilke vedhæftede filer der accepteres. 

Designet til at give et minimum af falske positiver
En af de største bekymringer ved at tage et nyt spam-filter i brug er ofte, om løsningen giver falske positiver. Det vil sige legitime mails, som fejlagtigt bliver klassificeret som spam. 

Med FOPE behøver I ikke at bekymre jer. Du kan nemlig vælge at sende en karantæne-oversigt til den enkelte bruger, så brugeren lynhurtigt kan skimme, om der skulle være falske positiver på karantæne-listen. Er det tilfældet, kan brugeren hurtigt frigive mailen og selv whiteliste afsenderen. 

Du kan selvfølgelig også vælge, at det kun er helpdesk, der har adgang til karantæneområdet. 

Heldigvis sker det kun yderst sjældent, at FOPE fanger falske positiver, og vores danske FOPE-kunder bruger typisk kun et par minutter om ugen på at kigge på rapporten, når de først er blevet vant til produktet og har fået tillid til servicen. 

Ingen vedligeholdelse og skyhøj oppetid
Du behøver hverken at vedligeholde eller skalere hardware til løsningen – og aktiveringen sker blot ved at pege din MX record på FOPEs globale datacenter. 

Dette datacenter består af 14 uafhængige datacentre, som er spredt over hele kloden for at sikre den hurtigste spam-detektering. Uanset hvor i verden spam-udbruddet opstår. Datacentrene kører desuden loadbalance med hinanden, så dine mails bliver omdirigeret i tilfælde af spidsbelastninger eller nedbrud på et enkelt datacenter. Derved sikres du en skyhøj oppetid. 

Hør mere om mulighederne med FOPE
Du kan kontakte Peter Arvedlund, Technical Security Solutions Specialist, på 4489 0866 eller peterarv@microsoft.com, hvis du vil høre mere om mulighederne med FOPE. 

Er du i tvivl, om du allerede har adgang til FOPE eller Forefront til Exchange via din Exchange-licens eller en suite fra Microsoft, kan du kontakte din licensforhandler eller Microsoft Account Manager. Du kan også læse denne kundehistorie om LEGOs brug af FOPE, og hvordan FOPE dagligt hjælper LEGO med at dræbe 10 millioner mails i skyen.

Comments (0)

Skip to main content