Lavere driftsomkostninger med Hyper-V og System Center


Der er aldrig tidligere blevet udført en analyse, der sammenligner de operationelle omkostninger og managementomkostningerne ved at drive et Hyper-V miljø i forhold til et VMware miljø. 

Med rapporten ”Operations & Management Cost Analysis” belyses hvilken af de to leverandører, der bedst kan hjælpe kunderne med at reducere deres driftsomkostninger. Microsofts teknologi-platform kom ud som den løsning, der havde de laveste driftsomkostninger. 

Download rapporten her.

Solide besparelser og flere ressourcer til it projekter

Med Hyper-V som platform og managementværktøjet System Center får brugerne et integreret og brugervenligt værktøj til at automatisere og styre virksomhedens processer og infrastruktur. 

Rapporten, der blev udarbejdet i juli 2010, tager udgangspunkt i interviews med 154 amerikanske firmaer med mere end 500 pc’ere og blev udført af markedsanalysefirmaet HANSA/GCR. 

I rapporten er der flere interessante fakta:

  • Med Hyper-V og System Center har virksomheden årlige driftsomkostninger på knap 44.000 kr. pr. virtuelle maskine (VM) (til sammenligning er beløbet knap 63.000 kr. pr. VM med VMware)
  • En it medarbejder kan håndtere 11 virtuelle maskiner med Hyper-V (til sammenligning kan en medarbejder håndtere lidt over 8 med VMware)

Derudover viser beregninger, at en virksomhed, der ønsker at virtualisere 5 hosts, kan spare ca. 6.900 $ på licensomkostningerne med Hyper-V/System Center - en licensbesparelse på ca. 31 % i forhold til en VMware kunde med Standard 2-årig aftale, inkl. 2-årig Basic support(web shop listepriser sept. 2010). 

Traditionelt set, bruges 80 % af arbejdstiden i it afdelingen på drifts- og vedligeholdelsesopgaver og kun 20 % på deciderede udviklingsprojekter. Med System Center som den centrale managementplatform til styring og kontrol af it drift og processer minimeres maintenance, så medarbejderne kan bruge tid på projekter, der udvikler forretningen i stedet for på regulær drift. 

Vores kunder siger

Flere virksomheder har allerede valgt at bruge Hyper-V og System Center til virtualisering og management af deres infrastruktur: 

Ecco har besluttet at migrere alle deres virtuelle servere fra VMware til en Hyper-V platform. Det giver skoproducenten en mere proaktiv overvågning af deres infrastruktur med System Center. 

Download Ecco case

GN Netcom havde brug for at forenkle deres infrastruktur og valgte at virtualisere med Hyper-V. Den tætte integration mellem Hyper-V og System Center betød, at it-systemet kan driftes af færre mennesker, og at it-afdelingen kan reagere hurtigere på de skiftende behov i forretningen. 

Læs GN Netcoms case

En løsning både til store og små virksomheder

Microsofts virtualiseringsløsning Hyper-V og managementværktøjet System Center er til de virksomheder, der ønsker én homogen managementplatform til udrulning, overvågning, rapportering og optimal sikring af virksomhedens data og it-systemer. 

Løsningen kan skaleres i forhold til den enkelte virksomheds behov og krav og er derfor velegnet til både mindre og større virksomheder, der gerne vil have det optimale ud af deres løsning og samtidig gerne vil reducere driftsomkostningerne. 

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig til lavere driftsomkostningerne

Hvis du ønsker et uforpligtende møde eller blot en snak om, hvordan Microsoft kan hjælpe din virksomhed til at reducere driftsomkostningerne, er du velkommen til at kontakte Erica Gupte Lundsfryd, produktchef, Windows Server, på eguptal@microsoft.com

Download rapporten "Operations & Management Cost Analysis" her. 

Du kan læse mere om Microsoft virtualisering her.

Comments (0)

Skip to main content