Service Manager 2010 – giver overblik over og styr på virksomhedens it


Med stor interesse for promo-versionen af System Center Service Manager 2010, er produktet nu fuldt lanceret. Service Manager er et fuldt integreret værktøj, der samler virksomhedens it processer og overvågningsværktøjer i én brugervenlig og forretningsorienteret portal med automatiserede management funktioner.
Med Service Manager kan din virksomhedens it løbende tilpasses de krav og behov, der er til processer og løsninger. Med standardisering og overblik som kodeord, giver produktet besparelser, minimerer tiden fra beslutning til udførelse samt giver mulighed for at udnytte it som en forretningsmæssig fordel. 

Tilløbsstykke ved årets Microsoft Management Summit 2010
Service Manager 2010 blev frigivet på Management Summit 2010 i Las Vegas. Konferencen afholdes årligt og fokuserer på det teknologiske grundlag for og det forretningsmæssige aspekt i løsninger fra Microsoft og partnere samt giver taletid til tekniske eksperter. 

Blandt alle de interessante løsninger var Service Manager 2010 det, der trak flest besøgende. Den islandske askesky spændte desværre ben for, at 100 danskere kunne deltage. Derfor afholdt Microsoft en ”Best Of MMS2010” i København og et teknisk ”deep dive” af System Center User Group (www.SCUG.dk) på Teknologisk i Tåstrup. 

Både succes og interesse er stor, og flere danske kunder har allerede planlagt implementering af produktet over sommerferien. 

Automatisering frigiver ressourcer
Med Service Manager løsningen kan din virksomhed automatisk udrulle, overvåge, rapportere og sikre virksomhedens data og it systemer. Det åbner op for en hurtigere og mere fleksibel it drift, der så igen giver din virksomhed nye muligheder for at optimere både arbejdsgange og processer. 

De gængse manuelle rapporteringsløsninger bliver afløst af standardiserede automatisk genererede rapporter, der giver hurtigt overblik og kort vej til beslutninger for ledelsen og ledende medarbejdere. Samtidig bliver revision af it systemer enkel at tilgå og gennemføre. 

Få kontrol med it og processer
Med en totalløsning baseret på Microsoft System Center Suiten (inkl. Service Manager 2010) får du mulighed for: 

 • Self-service
 • Avanceret dataanalyse
 • Vidensdeling
 • Automatiseret drift af alle it processer
 • At udnytte ét værktøj til overvågning af virksomhedens fysiske og virtuelle heterogene it miljø
 • At risikostyre og udarbejde rapporter til brug for intern revision m.v.

Med Service Manager 2010 får du en professionel management løsning baseret på Microsoft System Center suiten. 

Få en fuldt integreret management platform
Med hele Microsoft System Center suiten får din virksomhed en fuldt integreret management platform. Platformen retter sig især mod Windows platformen, men giver også adgang til management i et heterogent it-miljø. Microsoft System Center Suiten den perfekte løsning, hvis din virksomhed vil have én management platform og ét sted at vedligeholde systemer og kompetencer. 

Udover Service Manager indeholder Microsoft System Center følgende produkter: 

 • Configuration Manager:
  Udrulnings- og Patch Management-værktøj til server og klient software i både fysiske og virtuelle it-miljøer. Simpel Asset Management til licensstyring. 
 • Virtual Machine Manager:
  Management værktøj til server og klient software i virtuelle it-miljøer der eksempelvis giver mulighed for at flytte fysiske servere til det virtuelle miljø og fra et virtuelt miljø til et andet, mens serverne er i drift. Fuldt integreret i System Center Operation Manager og Windows Server 2008 R2. 
 • Operation Manager:
  Monitorering og alarmhåndtering af servere og klienter i virtuelle og fysiske it-miljøer. Simpel brugergrænseflade og gode rapporteringsmuligheder. Understøtter alle System Center komponenter inklusive System Center Mobile Device Manager. 
 • Data Protection Manager:
  Backup/Recovery værktøj til servere og klienter i virtuelle og fysiske it-miljøer. Snapshot backup af ændringer i op til 15 minutters intervaller der reducerer netværksressourcer og sørger for sikker backup over ustabile linjer og lavhastighedslinjer. Disk-to-Disk-to-Tape aflaster blandt andet eksisterende backup-løsninger.

Læs mere om System Center Service Manager 2010 her

Læs mere om Microsoft System Center og de enkelte produkter her

Hvis du vil vide mere om Service Manager 2010, og hvordan din virksomhed kan samle alle management discipliner i én og samme konsol
Kontakt Morten Juul Nielsen, produktchef, på mortenjn@microsoft.com eller 40 90 41 41. Morten kan også fortælle dig meget mere om, de komponenter der indgår i Service Manager 2010, hvilke it miljøer der understøtter produktet, samt hvor lang tid det tager at implementere.

Comments (0)

Skip to main content