Realisér værdien i dine udviklingsprojekter med Visual Studio 2010


Med stadigt stigende krav til innovative softwareløsninger, der dækker flere behov og lever op til både budget- og tidsrammer, får udviklingsløsningen Visual Studio 2010 sin berettigelse. Med fokus på overblik, omkostningsstyring og det at udviklingsprojekterne ikke løber af sporet, kan produktporteføljen i Visual Studio 2010 give dig et solidt værktøj til effektivt samarbejde og høj kvalitet i løsningerne. 

Hold næsen i projektsporet
Udviklingsprojekter er kendt for ofte at løbe af sporet. Faktisk går 44 % af alle udviklingsprojekter ikke som forventet, og hele 24 % bliver nedlagt eller udvikles, men bruges ikke.* Grunden til de ikke-succesfulde projekter er bl.a. deadlines, der ikke overholdes, kommunikationsbrist mellem deltagerne og mangel på test gennem hele processen. 

Visual Studio 2010 er udviklet, så løsningen afhjælper de gængse problematikker i en udviklingsproces. Med høj kvalitet som omdrejningspunkt får du et værktøj, der sikrer effektivt samarbejde på tværs af teams i hele udviklingsprocessen. Derudover kan testprocedurer automatiseres, så din virksomhed konstant er på forkant og kan forudsige risici og eventuelle udfordringer. 

”Med Visual Studio 2010 har vi udviklet en løsning, der giver udviklere et sublimt værktøj, der sikrer brugbare tests i hele processen samt reducerer omkostninger og risici – netop pga. den gennemsigtighed, der er i projekterne,” siger Martin Pamdeth, ALM & Developer Solution Specialist, Microsoft. ”Samtidig giver Visual Studio 2010 et perfekt grundlag for kommunikation på tværs af organisationen. På den måde ryddes kommunikationsproblemer af vejen og fokus er i stedet på at skabe den rigtige løsning i høj kvalitet – den løsning, der giver forretningsmæssig værdi.” 

Fordele der gør en forskel
Med Visual Studio 2010 vil dine udviklere opleve en lang række fordele, der gør udviklingsprojekter nemmere, mere effektive og samtidig gør samarbejdet mellem teams og afdelinger mere overskueligt: 

 • En optimeret samarbejdsplatform for alle ressourcer:
  Uanset om du arbejder med agile metoder så som SCRUM eller har fokus på procesforbedring (f.eks. CMMI), øges kvaliteten ved en strømlining af både processer og discipliner på tværs af teamet ved hjælp af den integrerede Team Foundation Server platform i Visual Studio 2010. 

  Med det nye Visual Studio Test Professional 2010 værktøj kan din virksomhed nedbryde siloerne mellem udviklings- og test/kvalitetssikringsteams ved at give dem værktøjer, der respekterer deres specifikke domæner og præcist og detaljeret kommunikerer relevant information mellem rollerne. 

 • Gennemsigtighed og sporbarhed:
  Visual Studio 2010 giver fuld sporbarhed og lader dig følge både fremskridt og kvalitet i forhold til de forretningsmæssige krav. Du kan altså spore proces og opgaver fra fødslen gennem implementering til test og helt til frigivelse og idriftsættelse, samt fra kode helt tilbage til de krav, der ligger til grund for implementeringen. 

  Med en direkte integration med Microsoft Project og Excel samt web adgang får ledelse, projektledere og andre interessenter indsigt i projekterne og kan dermed se, hvordan de kan støtte op om de forretningsmæssige behov. 

 • Reducer projekternes risici:
  Microsofts kraftfulde Business Intelligence værktøjer udnyttes til at levere detaljerede og interaktive statusrapporter, der giver indsigt i et udviklingsprojekts sundhed. Realtidsmåleparametre og vigtige kvalitetsindikatorer såsom Bug Find/Fix Rate, Test Coverage og Test Pass Rate giver tidlige advarsler om potentielle problemer for proaktiv release management. 
 • Fokus på kvalitet:
  Omfattende automatiserede test- og diagnosticeringsfunktioner – som IntelliTrace ™ - gør den velkendte "ikke reproducerbar" diskussion til historie. På den måde elimineres endeløse ”frem-og-tilbage” diskussioner, samt den spildtid der går med at reproducere fejl. 

  ”Test Impact Analysis” hjælper teams med at prioritere og koncentrere deres testindsats. 

 • Implementer innovative løsninger på tværs af teknologier:
  Visual Studio 2010 giver mulighed for at skabe både on-premise løsninger, samt Windows Azure baserede cloud løsninger. 

Mulighederne med Microsofts applikations platform kan udnyttes fuldt, uanset om der er tale om eksempelvis mobile applikationer, SilverLight RIA eller Sharepoint løsninger. 

”Jeg tror på, at udviklere i alle virksomheder kan få et kæmpe udbytte ved at benytte Visual Studio 2010. Det er et fantastisk værktøj til at sikre samarbejdet i leveringen af innovative løsninger i høj kvalitet. Et værktøj, der samtidig sikrer gennemsigtighed og en stor grad af forudsigelighed – også når mange mennesker skal arbejde sammen om projektet,” siger Martin Pamdeth. ”For virksomheden som helhed er der altså tale om en innovativ løsning, der giver udviklingsprojekterne en strategisk værdi – der dermed skaber forretningsmæssig værdi.” 

Vil du vide mere om Visual Studio 2010?
Kontakt Martin Pamdeth, ALM & Developer Solution Specialist, på martinpa@microsoft.comeller på 51 57 80 02, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger der kan implementeres med Visual Studio 2010. Du kan også høre mere om den automatiserede build-deploytest-proces, hvordan samarbejdet mellem udviklere og testere optimeres, samt hvordan du tilpasser Visual Studio 2010 til din virksomheds specifikke behov. 

*Kilde: Rapporten "CHAOS Summary 2009" fra The Standish Group

Comments (0)

Skip to main content