Administrer virksomhedens pc’er fra skyen


Med Windows Intune får du avancerede værktøjer, hurtig adgang til opdateringer og en høj grad af sikkerhed. Det hele kan administreres af én enkelt person fra en webbaseret og brugervenlig brugergrænseflade – uanset hvor pc og administrator opholder sig. 

Håndter virksomhedens pc’er fra skyen
Med medarbejdere, der stiller krav til oppetid, opdateringer og support, og som arbejder fra mange forskellige lokationer, kan det godt være lidt af en udfordring at holde styr på virksomhedens maskinpark, og samtidig kunne opdatere programmer og bevare it sikkerheden. Og når ressourcerne er knappe, er det fornuftigt at kigge efter en løsning, der kan forenkle opgaverne og optimere tidsforbruget. 

Windows Intune kombinerer Microsofts cloud computing services med hurtig adgang til licensopgraderinger, opdateret software og avancerede onsite værktøjer, så du kan tilbyde dine brugere optimale arbejdsforhold, hurtige pc’er og opdaterede programmer. Det eneste, du skal bruge, er en pc og adgang til internettet. Nemt for brugerne og tidsbesparende og enkelt for dig. 

Med en kæmpe efterspørgsel på betaudgaven af Windows Intune tør Microsoft godt spå om en god interesse for produktet, der gør det nemt og sikkert at håndtere virksomhedens pc’er fra skyen. 

Fordele på alle områder
Med Windows Intune kan virksomheder med 25-500 pc’er i maskinparken trygt lægge håndteringen af pc’erne op i skyen. 

Af fordele ved Windows Intune kan nævnes: 

 • Opdateringer
  Med en central overvågning og håndtering af opdateringer og Microsoft service packs vælger du direkte fra Windows Intune, hvilke pc’er der skal berøres af hvad. Det giver konstant opdaterede pc’er – og frigiver tid, der normalt bruges på it rutineopgaver. 
 • Høj grad af beskyttelse
  Kombinationen af Microsoft Malware Protection Engine, teknologien fra Microsoft Forefront® Endpoint Protection og Microsoft Security Essentials giver dig total sikkerhed og beskyttelse mod al uønsket malware. 
 • Proaktiv overvågning
  Opstår der problemer, kommer der nye opdateringer eller trusler mod virksomhedens pc’er, sendes der automatisk besked til dig. På den måde kan du hurtigt og proaktivt agere og beskytte både virksomhedens data og brugernes pc’er. 
 • Support – uanset hvor du og pc er
  Med Remote Assistance kan du til enhver tid løse udfordringer og supportere brugeren.
 • Opdateret på maskinparken
  Få total styr på alle virksomhedens maskiner, og håndter nemt licenser, brugere og maskiner. Det giver også besparelser på investeringsfronten, når du ved, hvem der bruger hvad. 
 • Kontrol med sikkerheden
  Når du styrer virksomhedens pc’er central, kan du nemt sikre opdateringer til og administrationen af firewall og beskyttelse mod udefrakommende trusler – på tværs af alle pc’er. 

Betaversionen af Windows Intune blev frigivet i april, og den færdige udgave lanceres inden for et år. Investerer din virksomhed i et abonnement, inkluderer det retten til at opgradere til Windows 7 Enterprise-versionen, samt giver adgang til MDOP (Microsoft Desktop Optimization Pack). 

Du kan læse meget mere om Windows Intune her og om Windows Intune Beta her

Hvis du vil vide mere om, hvad Windows Intune kan gøre for din virksomhed
Kontakt Kamilla Jørning Roost, på kamillaj@microsoft.com eller 40 90 41 78, eller kontakt Jesper Grønbæk på jesperg@microsoft.com.

Comments (0)

Skip to main content