Fremtidens arbejdsplads – i dag


Det er helt essentielt, at brugernes arbejdsredskaber medvirker til en nemmere arbejdsdag. Men ikke kun brugerne er i fokus, det drejer sig også om at tilbyde et produkt, der hjælper virksomheden med at få medarbejderne til at nå mere med færre ressourcer og uden hjælp fra andre - på en omkostningseffektiv måde.

For 20 år siden kunne Office hjælpe brugerne med tekstbehandling, talknuseri og præsentationer. Nu er kravene nogle helt andre. I dag består Office 2010 af en bred vifte af programmer, der kan knyttes sammen med servere og tjenester ud på alle niveauer og ud over landegrænserne. 

Brug Office 2010 på pc, mobil & internet browser
En af de store landevindinger i Office 2010 er, at den nu kan bruges på alle de tre platforme, dine medarbejdere arbejder på: pc, mobil og internet browser. På den måde slipper brugerne for irriterende opkoblinger og manglende adgang til dokumenter, når de er på farten. 

I dag er det samtidig et must, at medarbejderne kan arbejde sammen - uanset tid og sted. De skal kunne levere resultater hurtigt, være effektive og gøre ideer til virkelighed. Teknikken skal være et værktøj - ikke en hæmsko. Her leverer Office 2010 en række funktioner, der gør samarbejdet lige så nemt, som hvis kollegaerne sad på samme kontor.

Med Office 2010 kan dine medarbejdere altså bruge tiden på det, de er ansat til - effektivt arbejde inden for deres arbejdsområde og samarbejde på tværs af organisationen. 

Office tilbyder det, brugerne vil have
Brugernes behov ændres naturligt over tid. Hvor basale præsentationer og det at kunne gemme på en floppydisk engang var det vigtigste, stilles der nu krav til endnu flere muligeder: 

*Vidensdeling
Medarbejdere har behov for at udveksle ideer og dele viden. Office 2010 gør vidensdeling og samarbejde endnu nemmere. 

*Styr på store mængder information
Vi bliver hele tiden bombarderet med information, og det kan være svært at skelne mellem det vigtige og det overflødige. Office 2010 hjælper medarbejderen med at holde styr på data og bevare overblikket. 

*Produktiv overalt 
Skrivebordet er ikke nødvendigvis det sted, medarbejderen opholder sig mest. Derfor skal det være muligt, at udføre arbejdet når brugeren er på farten. Office 2010 tilbyder endnu flere funktioner, der gør distancearbejde nemt. 

Office 2010 giver altså dine brugere et stort udvalg af effektive værktøjer til at udføre deres arbejde - uanset hvor de er og uanset om de anvender en pc, mobil eller internet browser. Med en komplet pakke af kendte og intuitive redskaber kan medarbejderne arbejde i Excel, PowerPoint, Word og Outlook. Og med de nye og forbedrede integrationer til virksomhedens server, bliver det nemt for alle at rapportere, dele information og håndtere data. 

Funktioner der er til at arbejde med
Microsoft Office 2010 leverer en lang række funktioner, der gør arbejdsdagen nemmere - eks.: *Samtidig redigering 
Behovet for at kunne arbejde samtidigt i et dokument er stigende. Hidtil har brugernes største frygt været, at informationer går tabt i synkroniseringen, men med Office 2010 er det nu blevet muligt. 

*Samtale visning i Outlook 
Sådan bliver indbakken overskuelig. Mails samles i én tråd inden for samme samtale - på den måde ligger der kun én tråd, der indeholder alle modtageres svar. 

*SharePoint Workspace
Brugerne kan nu endelig tage alle sine dokumenter fra SharePoint Server med sig ”offline”. Dermed kan de let arbejde videre på dokumenterne, selv om de er væk fra kontoret. Derved sikres det, at videndelingsportalen udnyttes af alle - og virksomhedens samlede viden er tilgængelig. 

*PowerPivot i Excel 
Hent data, udarbejd analyser og hent rapporter uden problemer - også med ekstremt store data som baggrundsmateriale - f.eks. 100 million linjer i Excel 2010. Med PowerPivot i Excel bliver dataarbejde nemt og hurtigt. Du kan læse endnu mere om PowerPivot i nyhedsbrevet essens 9. 

*Billed- og videoredigeringsværktøjer 
Brugerne kan nemt selv redigere i billeder og videoer uden at skulle investere i dyre redigeringsprodukter. 

*Office Web Apps 
Med Web Apps foregår brugerens arbejde endnu hurtigere - man kan eksempelvis se et dokument i en browser og dermed hurtigt se, om det er det rigtige dokument. Samtidig kan brugeren også få adgang til dokumenter på farten eller arbejde samtidig med eks. en kollega i et dokument på den anden side af firewall. 

Udviklingsmuligheder
Med Office 2010 kan din virksomheds udviklere også gøre produktet endnu mere aktuelt for brugerne. De kan eksempelvis udvikle forretningsapplikationer hurtigere ved hjælp af Office 2010 sammen med Microsoft® SharePoint og branchespecifikke løsninger eller fagsystemer. Og med uændrede systemkrav og en forbedret udnyttelse af multikerne processorer og den nye 64-bit version maksimerer Office 2010 også ydeevnen på virksomhedens hardware.

Hør mere om Microsoft Office 2010 og om de nye funktioner, der gør dine medarbejdere endnu mere effektive samt tilfører virksomheden øget værdi
Vil du vide mere om hvordan din virksomhed får det optimale ud af Office 2010, er du velkommen til at kontakte Linda Timm, Product Solution Marketing Manager, på ltimm@microsoft.com eller 51 57 80 91.

Comments (0)

Skip to main content