System Center Suiten fuldendt med Service Manager


System Center Service Manager har været mange år undervejs, og nu er licensering af produktet på plads. Service Manager Rapid Deployment programmet, der opstartedes i oktober 2009, er godt i gang, og releasetidspunktet er foreløbig sat til sommeren 2010. 

Fra Microsofts side har vi rigtig store forventninger til Service Manager, der er en afgørende hjørnesten i System Center Suiten. Alle suitens komponenter bindes nu sammen, så managementprocesser, overvågning og rapportering samles i ét værktøj – selv hvis du har et heterogent datamiljø. 

Optimerer din forretning
Service Manager giver dig en integreret platform, der automatiserer og forbedrer brugen af de managementværktøjer, overvågning og rapporteringsmuligheder, suiten giver. Med Service Manager samles de data, der ligger i System Center Operations Manager, System Center Configuration Manager og Active Directory. Din forretning effektiviseres på en lang række områder, bl.a.: 

Optimerede processer: it professionelle guides hurtigt og nemt gennem skabeloner og gennemtestede procedurer for ændringer 

Optimeret brug af Microsoft platformen: gennem kontrolleret koordination og overvågning af aktiviteter I System Center produkterne, får du fuld valuta for pengene 

Optimeret beslutningsgrundlag: gennem grundige analyser af data gennem SQL rapportsystemer får du et solidt grundlag at træffe dine it beslutninger ud fra 

Se alle de fordele, du kan få ved System Center Service Manager her

Reaktionen fra deltagerne på Technology Adoption Programmet og RDP har været utrolig positiv og flere danske kunder tester allerede nu produktet med henblik på at sætte Help Desk løsningen i produktion snarest muligt. 

Microsoft forventer, at årets Management konference i Las Vegas den 19.-22. april 2010 i særdeleshed vil dreje sig om System Center Service Manager. 

Få mere at vide om, hvordan Service Manager kan forbedre brugen jeres System Center Suiten 
Vil du vide mere om, hvordan Service Manager kan hjælpe dig med at bevare overblikket og få det optimale ud af jeres System Center Suite, er du velkommen til at kontakte Morten Juul Nielsen, på mortenjn@microsoft.com eller på 40 90 41 41.

Comments (0)

Skip to main content