Bliv proaktiv med Premier Support


Det intensive fokus på en virksomheds omkostninger og reduktion af disse gør flere forretningsområder udsatte. Alt skal virke 24/7 – ressourcer, budgetter og it. Specielt it er ofte i fokus, da der er et massivt krav til, at det altid skal virke – uanset hvor, hvornår og hvordan, det tilgås. Samtidig er udgifterne altid under ledelsens lup. 

Når der opstår problemer i it driften, går processen med fejlfinding og udbedring i gang. En traditionel supportfunktion yder præcis det, den siger: hjælp, når problemet allerede ér opstået. Det koster tid og ressourcer, der ville give et langt bedre udbytte, hvis de blev brugt på investering i og udvikling af forretningen i stedet. 

En proaktiv håndtering af virksomhedens it gør dig bevidst om og i stand til at håndtere potentielle it driftsmæssige problemer. Problemer, der ellers kan betyde ekstra omkostninger, nedetid og i sidste ende tabt forretning. En proaktiv tilgang til din virksomheds it drift har derfor mange fordele: reduceret nedetid, reducerede omkostninger og forbedret service over for både medarbejdere og kunder. 

Med Microsoft Premier Support kan du omkostningseffektivt øge effektiviteten og kvaliteten i jeres it drift. Hvor en support aftale ofte opfattes som en forsikring – et nødvendigt onde, giver det proaktive fokus i Premier Support din virksomhed langt mere end blot en reaktiv forsikring. Premier Support rækker langt ud over end en traditionel support kontrakt, der typisk kun har fokus på at fikse problemer, når de allerede er opstået. Med Premier Support får du en proaktiv ydelse, der skaber vedvarende forbedringer, og gør jeres forsikring værdiskabende for virksomheden. 

JN Data har aktivt brugt Premier Support som it forsikring i 6 år. ”Med Premier Support får vi langt mere udbytte af vores investering, end hvis vi blot havde investeret et traditionelt forsikringsprodukt. Vi kan følge driften langt tættere og kan på et tidligt stadie se, hvor der kan opstå udfordringer i driften. Det giver os et fantastisk forspring og gør os i stand til at minimere irriterende nedetid samt undgå irritationsmomenter i det daglige arbejde – både for vores kunder og medarbejdere,” fortæller Thomas Persson, sektionsleder hos JN Data og fortsætter: ”Med de proaktive analyser af driften og en struktureret plan for udbedring af it problemerne som Premier Support giver os, kan vi fokusere på vores kerneforretning og bruge vores tid og kompetencer, hvor det giver størst mulig forretningsmæssig værdi for os. Det giver rigtig god mening i et marked, hvor reduktion af omkostningerne og optimering af forretningen er i fokus.” 

Gennem det strukturerede og kundefokuserede leveranceforløb i Premier Support får du totalt overblik over jeres it drift. Og med det proaktive forspring er du konstant på forkant med eventuelle udfordringer og problemer, der kan opstå. 

Proaktivitet er nøgleordet
Med Premier Support er du konstant på forkant med jeres it drift på flere områder: 

Proaktive ydelser
Ved hjælp af løsninger og ydelser kan driftsproblemer forebygges. Dette foregår typisk ved at analysere sig frem til potentielle kilder til problemer i jeres it system og derefter målrettet sætte ind med løsninger. 

Planlægning af leverance
Den aktuelle situation analyseres, så problemerne identificeres og prioriteres, og der lægges en plan for, hvordan problemerne kan udbedres nemmest og hurtigst muligt uden nedetid. 

Opbygning af kompetence
Med fokus på at forbedre de interne kompetencer i din it organisation afholdes workshops og initieres videndeling. Alt dette sker med hjælp fra Microsoft eksperter og med udgangspunkt i Microsofts teknologier. 

Kombinationen af elementerne giver dig reducerede omkostninger, øget tilgængelighed af it systemerne og forbedret produktivitet i it organisationen. 

Kritisk support reduceret med 30%
Den proaktive tilgang til håndtering af it driften har stor betydning for reduktionen i behovet for reaktiv it support. For Microsofts danske kunder har proaktiviteten betydet en reduktion i behovet for traditionel support på hele 30%. Det har frigivet ressourcer for virksomhederne – ressourcer, der nu bruges til forbedring og understøttelse af forretningen. 

Med Premier Support får du også:

  • Support Account Management: du får tildelt en Technical Account Manager (TAM), som i tæt samarbejde med dine medarbejdere lægger en plan for, hvordan I får det optimale ud af Premier Support
  • Problem Resolution Support: døgnsupport via internet eller telefon, problemløsning der prioriteres efter vigtigheden, håndtering af kritiske situationer og løsninger på kritiske henvendelser samt håndtering af eskaleringer i et samarbejde mellem TAM’en og dig
  • Support Assistance: rådgivning og vejledning inden for de områder, der ikke er dækket af Problem Resolution Services, samt proaktive ydelser med fokus på udbedring af potentielle it driftsproblemer
  • Prevention and Resolution Resources: kvalificerede supportteknikere – enten produktspecialister eller en tekniker fysisk i din virksomhed
  • Workshops: uddannelsestjenester som f.eks. workshops med praktiske øvelser, der hjælper dig og dine kollegaer med at udvikle og uddanne interne ressourcer til at kunne mindske virkningen af mulige it-problemer
  • Information Services: Premier Support giver dig online adgang til oplysninger, der ikke alle er tilgængelige andre steder – eks. Online Assisted Support, Web Casts, Product NewsFlashes og Critical Problem Alerts

Hos JN Data har Premier Support givet ro i maven: ”Vi ved, vi konstant er på forkant med eventuelle problemer i it driften. Vores egne medarbejdere har indblik i driften på et helt andet niveau end blot udbedring af opståede problemer, og gennem workshops og videndeling kan vi internt i virksomheden klare en lang række af opgaverne selv. Premier Support har helt klart givet os valuta for pengene,” slutter Thomas Persson. 

Læs mere om indholdet af Premier Support her

Få rådgivning til proaktiv håndtering af din it drift
Vil du vide mere om, hvordan Premier Support kan hjælpe dig med at udbedre jeres udfordringer på det it driftsmæssige område, er du velkommen til at kontakte Morten Lauridsen, Senior Practice Manager, på mortenl@microsoft.com eller på 2210 4533.

Comments (0)

Skip to main content