Priskampagner på Microsofts sikkerhedsprodukter


Forefront Online Protection til Exchange
Få op til 30% rabat på Bruger Subscription licenser og Device Subscription licenser
Kampagnen udløber 31. marts 2010

Forefront Online Protection for Exchange (FOPE) er en hosted service, der omkostningseffektivt giver et sikkert og tilgængeligt kommunikationsmiljø i virksomheder og organisationer. Den hostede service kræver ingen installation af hardware eller software, og du vil derfor hurtigt få Return on Investment med hensyn til reduceret ressourceforbrug på håndtering og vedligeholdelse. Indtil 31. marts 2010 får du op til 30% rabat på normalprisen. 

Windows 7 Professional Opgradering
Få op til 35% rabat på selve opgraderingslicensen
Kampagnen udløber 28. februar 2010

Få mere ud af virksomhedens pc’er ved at opgradere til Windows 7 Professional. Med Windows 7 bliver brugerne produktive, uanset hvor de befinder sig, systemet performer stabilt og pålideligt, og din virksomhed får øget sikkerhed samt kontrol. Kunder kan købe Windows 7 Professional Opgradering licenser og Windows Opgradering licenser inklusiv Software Assurance (U&SA) til kampagnepris. Der er også rabat til de kunder, der køber Windows 7 med Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP). Indtil 28. februar 2010 får du op til 35% rabat på normalprisen. 

Du kan finde flere Microsoft priskampagner her. 

Find Microsofts licensregler og produktoversigt her.

Benyt dig af de aktuelle rabatter på Microsofts sikkerhedsprodukter 
Kontakt din Microsoft licensforhandler for oplysninger om priser. 

Comments (0)

Skip to main content