Få sikker infrastruktur med Forefront.


Sikkerhed er mere end nogensinde på agendaen. Virksomhedens data er følsom, samtidig med at den skal kunne tilgås af relevante medarbejdere – ofte uanset hvilken lokation, de befinder sig på. Microsoft Forefront er Microsofts svar på en komplet antivirusløsning, der dækker over både klienter og servere, operativsystemer, e-mail, SharePoint og anden netværkskommunikation. 

Forefront gør det let at beskytte oplysninger på tværs af din virksomheds mange differentierede lag. Samtidig gør den identitetsbaserede adgang produktet oplagt til virksomheder med medarbejdere på forskellige lokationer. 

Med en enkelt integration til din eksisterende Microsoft infrastruktur såsom AD, WSUS, System Center mv., gør Forefront det let for dig at udvide sikkerheden på tværs af virksomhedens forskellige it løsninger. 

End-to-end sikkerhed 
Forefront sikrer hele infrastrukturen i din virksomhed. Du får f.eks.: 

*Beskyttet hele din virksomheds it infrastruktur med Forefronts versioner til kendte løsninger: Exchange, Sharepoint, OCS, klienter & servere samt en Online Hosted antivirus/antispam løsning. 

*Flere forskellige antivirusscannere fra en lang række af markedets anerkendte og førende antivirus leverandører. Der er inkluderet i alt otte forskellige antivirusscannere i Forefront Suiten. Scannerne kan du køre samtidig forskellige steder i jeres it miljø for at benytte en fler-leverandør strategi og derved sikre en endnu bedre beskyttelse af jeres data. 

*Webfiltering til Threat Management Gateway (TMG – tidligere kendt som ISA Server), der er inkluderet i Forefront Suiten som et add-on til TMG. Webfiltering beskytter brugerne, når de er på internettet, og man kan også sætte en masse politikker op for, hvad og hvor samt hvornår internettet kan tilgås, hvis det ønskes. Webfilteret indeholder 80 forskellige kategoriseringer af websites og er baseret på forskellige teknologier, som dels er Microsofts egen teknologi, og dels er OEM fra tredjeparts leverandører. Det sikrer en maksimal beskyttelse og hyppige opdateringer. 

*Forefront Client Security, der benytter samme antivirusscanner som den nye gratis version, Microsoft introducerede i oktober måned. Antivirusscanneren har fået ekstremt positive anmeldelser og har klaret sig som en af de absolut bedste produkter i forskellige tests af antivirusprodukter. 

Udover en bedre sikkerhed og nemmere administration af både licenser og løsningerne opnår du samtidig betydelige licensbesparelser på dit licensbudget, da du med Forefront Suiten kan spare andre antivirus licenskontrakter, fordi du konsoliderer det hele i én aftale – EA/Select aftalen. 

Øg værdien af dine it investeringer og spar 30%
Med et stabilt og gennemtestet sikkerhedssystem til beskyttelse af virksomhedens data øges værdien af alle dine it investeringer. For øjeblikket kører Microsoft en promotion, hvor du får 30% rabat i forhold til normalprisen på Forefront Protection Suite. Kontakt Peter Arvedlund, Security Solutions Specialist, på peterarv@microsoft.com eller 51 57 80 68, og hør mere. 

Hvis du ønsker at se nogle af fordelene ved eks. TMG, kan du gratis hente en prøveversion –klik her

Beskyt dine aktiver uden at øge it administrationen
Med Forefront i spidsen for din virksomheds sikkerhed er der en lang række ekstra fordele: 

*Let administration af software: Du kan styre og justere forskellige scannere ved brug af én administrationskonsol. Samtidig er det muligt at konsolidere overvågningen til MOM konsollen med ”Management Packs” samt anvende Forefronts egne Management konsoller til administration af alle Forefront servere og/eller klienter. 

*Support: Microsofts supportorganisation fungerer ekstremt professionelt, og med eksperter inden for alle områder får du altid sikker og kompetent rådgivning og hjælp. Samtidig undgår du at komme i klemme mellem forskellige supportorganisationer, hvis der sker noget uventet med f.eks. Exchange Serveren efter, der er kommet en ny version eller opdatering af antivirus programmet. 

*Nem adgang til opdateringer: Du undgår at skulle vedligeholde og drifte en hel separat infrastruktur kun til antivirus og antispam, fordi Forefront udnytter den Microsoft infrastruktur, du allerede drifter. Dvs. du har sandsynligvis allerede det meste af Forefront infrastrukturen på plads! Opdateringer kan ske via Microsoft update, WSUS eller SMS. 

*Konsolidering af aftaler: Du har mulighed for at samle alle dine licensaftaler ét sted hos Microsoft og kan dermed slippe for eventuelt besvær med at have forskellige licensaftaler. 

*Sameksistens med andre sikkerhedsprodukter: Vælger du en tredjeparts leverandør til f.eks. antivirusbeskyttelse af dine klienter, kan du alligevel sagtens bruge Forefront til Exchange – det giver dig frie hænder til at sammensætte den løsning, der er mest optimal for din virksomhed. 

Hør mere om, hvordan Forefront kan beskytte din virksomheds infrastruktur, og få 30% rabat på Forefront Protection Suite
Vil du vide mere om Microsoft Forefront, er du velkommen til at kontakte Peter Arvedlund, Security Solutions Specialist, på peterarv@microsoft.com eller 51 57 80 68. 

Comments (0)

Skip to main content