Udnyt alle fordelene ved din Software Assurance licensaftale


Software Assurance er Microsofts vedligeholdelsesprogram, der giver dig brugsret til den nyeste softwareversion samt brugbare og aktuelle værktøjer til at implementere, håndtere og supportere softwaren. Udover det, får du adgang til en lang række fordele, der giver dig og dine medarbejdere et rigtig godt grundlag for en produktiv arbejdsdag. 

Fordele på flere områder
Med Software Assurance licensaftalen har du for eksempel mulighed for at få adgang til følgende fordele: 

*Packaged Services:
Packaged Services tilbyder 4 forskellige typer konsulentbistand: Desktop Deployment Services, SharePoint Deployment Planning Services, Exchange Deployment Planning Services og Business Value Planning Services. Hvert forløb bliver gennemført af certificerede konsulenter, som hjælper dig med at planlægge udrulning af software. Du får med din Software Assurance licensaftale et på forhånd fastansat antal dage til gratis konsulentbistand, og du kan så aftale indhold og forløb nærmere med den certificerede konsulentpartner. Find din Packaged Service partner her

*Træningsvoucher:
Med Software Assurance får du tildelt et antal træningsvouchere, der giver dig og dine medarbejdere adgang til kompetenceudviklende kurser hos Microsofts træningspartnere. Kurserne foregår med en af Microsofts træningspartnere som instruktør. Find Microsoft Certified Partner for Learning Solution (CPLS) her

*eLearning: Med Microsofts eLearning får dine medarbejdere, it pro’er og udviklere streamede videodemonstrationer og kurser, der er udviklet af professionelle instruktører. Dine medarbejdere kan tage interaktive moduler og undervisning i forskellige applikationer og gøre det præcis, når det passer dem. Denne fleksibilitet gør det nemmere for medarbejderne at opdatere deres færdigheder samt få ny viden og aktuel information. Det giver dem en mere effektiv arbejdsdag og dig som leder en konkurrencefordel, når du kan tilbyde medarbejderne videreuddannelse. 

*Home Use Program:
Med Microsoft Software Assurance kan du tilbyde dine medarbejdere for eksempel Microsoft Office installeret på deres hjemme pc for næsten ingen penge. Home Use Program (HUP) tilbyder en licenseret kopi til installation og brug i hjemmet. Det øger medarbejdernes arbejdsglæde, fleksibilitet og effektivitet. 

Ovenstående er blot nogle af de mange fordele, du får med Microsoft Software Assurance. Vil du vide mere om de enkelte Software Assurance fordele, og høre hvilke fordele du og din virksomhed har adgang til, så kontakt din Microsoft licensforhandler. Du kan også læse mere om fordelene her (dansk site) og her (engelsk site). 

Aktiver alle dine fordele 
For at udnytte alle fordelene ved din Software Assurance, skal du aktivere dem. Det gør du ved enten at kontakte din Microsoft licens forhandler eller ved at gøre det selv online. Klik her og få en guide til, hvordan du gør

Kontakt os
Vil du vide mere om Microsoft Software Assurance, er du velkommen til at kontakte Brit Petersen, Licensing Marketing Manager, på v-brpe@microsoft.com eller på 51 57 80 92. 

Comments (0)

Skip to main content