Optimeret e-mail infrastruktur giver besparelser på bundlinjen


Exchange Server 2010, der lanceres i Danmark den 19. november, er det første serverprodukt fra Microsoft, der fra bunden er udviklet til dels drift i virksomhedens it afdeling, dels som fundament for hostede løsninger. Med Exchange Server 2010 får din virksomhed en fleksibel løsning, der forenkler administrationen, giver øget beskyttelse af maildata og tilbyder brugerne en langt højere grad af mobilitet. 

Øg produktiviteten i medarbejderstaben
Medarbejdere kræver mere og mere fleksibilitet i udførslen af deres arbejde. Det kan du give dem med Exchange Server 2010. Du kan høste højnet produktivitet og besparelser, da arbejdet foregår mere effektivt – når og hvor, det er påkrævet. 

Exchange Server 2010 er blevet en Unified Messaging platform, der giver dine brugere mulighed for en sikker adgang til al deres kommunikation – uanset hvor de fysisk befinder sig. Brugerne får deres voice-mail beskeder, fax og SMS’er direkte i indbakken og kan håndtere dem, som var det en traditionel mail. Det øger overblik og produktivitet, når al kommunikation samles på et sted, og samtidig får brugeren bedre mulighed for at gemme f.eks. en vigtig telefonbesked til senere brug. 

Funktioner, der gør en forskel
Exchange Server 2010 giver såvel it afdelingen som brugerne en lang række fordele og forbedrede funktioner: 

*Implementer efter virksomhedens behov
Den nye arkitektur i Exchange Server 2010 reducerer antallet af fysiske servere - selv i scenarier hvor meget høj oppetid er påkrævet. 

*Optimeret sikkerhed
Exchange Server 2010 er bygget på gennemtestede løsninger til databeskyttelse og kontrol, så al information, der distribueres gennem e-mail-systemet, er overvåget for at undgå uindbudte gæster og lækkede informationer. Exchange 2010 opfanger, modererer, krypterer og blokerer e-mails langt mere effektivt end tidligere. Exchange Server 2010 understøtter også en lang række tredjepartsprodukter, så virksomheden altid er sikret den højeste grad af beskyttelse. 

*Fleksibel adgang uanset lokation
Uanset hvor brugeren befinder sig, er der uhindret adgang til al den forretningsmæssige kommunikation, der er brug for. Det øger produktiviteten, og giver brugerne en langt mere fleksibel arbejdsdag. 

*Markant forbedrede arkiveringsmuligheder
Forbedrede funktioner for arkivering gør arbejdet med mails og anden kommunikation nemmere for brugeren. Samtidig bliver overblikket for it afdelingen samt koordinationen mellem forskellige løsninger og brugere langt bedre. I forbindelse med f.eks. juridiske tvister er der ofte behov for at finde al kommunikation om et bestemt emne. Med det nye browserbaserede værktøj til søgning på tværs at mailbokse, bliver det enkelt for de relevante medarbejdere, at skaffe det nødvendige overblik. 

*Øget grad af mulighed for selv-hjælp
En udvidet hjælp til brugere, der støder på småproblemer, giver mindre administration og help-desk arbejde for it afdelingen. Tid, der så kan bruges langt mere effektivt. 

Dette er blot et udsnit af de funktioner, der giver din virksomhed øger produktivitet. Læs mere om de forskellige nye funktioner i Exchange Server 2010 her

Få besparelserne serveret
Med Exchange Server 2010 elimineres behovet for de store og meget dyre storageløsninger. Du får kontrol med virksomhedens omkostninger til bl.a. implementering og administration. Samtidig leverer produktet det bredeste udvalg af brugerindstillinger, integreret databeskyttelse og avanceret arkivering, der tilsammen gør Exchange Server 2010 til den bedste mailløsning til dato. 

Exchange Server 2010 findes i både en Standard og Enterprise version, så der er god mulighed for at investere i det produkt, der matcher behovet i din virksomhed. Allerede nu er bl.a. EDC og Novozymes ”Rapid Deployment” kunder på Exchange 2010 og således på nuværende tidspunkt i gang med at rulle produktet ud i deres organisation. 

Kontakt os
Vil du vide mere om Exchange Server 2010, er du velkommen til at kontakte Jørgen Rahbek, produktchef, på jorgenr@microsoft.com eller på 40 90 41 49.

Comments (0)

Skip to main content