Optimer din eksisterende forretning og prøv den nye teknologi


Den 1. oktober 2009 åbner Microsoft Executive Experience Center (MEEC) i Vedbæk. På MEEC kan du og op til 7 af dine medarbejdere opleve, hvor stor en forskel Microsofts teknologi kan gøre for produktiviteten i jeres forretning. Samtidig kan I også vælge at få illustreret mulighederne med den nye teknologi, I overvejer at investere i. På den måde kan I helt uden forbehold prøve den af og se, hvordan løsningen matcher jeres behov.

Ved at arbejde koncentreret med et af vores 10 forskellige scenarier i et lukket miljø har I en unik mulighed for at afprøve teknologien og teste løsningen. I får naturligvis supervision af en produktivitetsekspert, så I bliver professionelt introduceret til alle mulighederne. På den måde får I hurtigt og nemt overblik over de mange produktivitetsgevinster ved vores platform.

De 10 scenarier, vi indtil videre tilbyder, er:

  1. Power Your Personal Productivity
  2. Maximize Your Meetings
  3. The Easier Way to Search and Share
  4. Working Together and Saving Time Online
  5. Control Your Content Chaos
  6. Save a Tree: Use an e-Form
  7. Better Communication with Customers and Partners
  8. Decision Making and Dashboards
  9. Simplify Your Business Communications
  10. Explore Your Business through Social Networking

Vil du vide mere om det enkelte scenarier eller tilmelde din virksomhed, så kontakt Trine Barenkopf på v-trbare@microsoft.com eller 5157 8306.

Comments (0)

Skip to main content