Den nemme overgang til nyt operativsystem


Ved overgangen til et nyt operativsystem drejer bekymringerne sig ofte om de problemer og udfordringer, der kan opstå i processen samt forbruget af ressourcer og den medfølgende nedetid, der påvirker den daglige virksomhedsdrift. Påvirkningen på det daglige arbejde er meget svær at forudse, og stopklodsen for et nyt og bedre system bliver ofte den usikkerhed og frygt, der helt forståeligt og naturligt opstår, når der skal pilles ved virksomhedens applikationer.

Med en Application Compatability Workshop fra Microsoft bliver du med en investering på 10 dage klædt på til at analysere virksomheden og få et overblik over de tiltag, der er anbefalelsesværdige, for at en opgradering til et andet operativsystem kan køre med eksisterende applikationer og systemer – uden problemer. 

Et læringstool der sparer dyre lærepenge
Rent praktisk foregår workshoppen på det virtuelle plan. Med udgangspunkt i jeres eksisterende netværk, opsætter vi et miljø også kaldet en celle, der består af to roller, der sender agenter ud i et repræsentativt antal af jeres eksisterende maskiner. Det virtuelle miljø kører i tre dage, hvor der bliver indsamlet og behandlet data samt læst brugeradfærd og applikationsbrug. I løbet af de tre dage indsamles der utroligt store mængder data, og det er derfor ekstremt vigtigt, at agenterne sendes ud til et antal maskiner og brugere, der er valgt repræsentativt ud fra funktion og afdelinger. 

Efter de tre dages testperiode gennemgår vi sammen dataresultatet og viser, hvordan du nemt selv kan analysere resten af virksomheden og bruge de indsamlede data aktivt i den videre proces. Analysen af data danner basis for håndfaste forudsigelser af, hvordan processen med overgang til nyt operativsystem vil påvirke jeres eksisterende applikationer og dermed det daglige arbejde. Resultatet viser dig tydeligt, hvilke applikationer der vil virke, og hvilke der kræver opgradering for at fungere. 

Vi efterlader cellen hos dig og hjælper dig godt i gang med analysen med vores læringstool samt giver dig værktøjer og en grundig introduktion, så du selv kan foretage analysen af resten af virksomheden. Det betyder en kæmpe besparelse på jeres it-budget – både i forhold til ressourcer og dyre lærepenge. 

Efter i alt 10 dage er du selvkørende i resten af applikationstesten og fortsætter så analysen i det tempo, der passer din virksomhed. 

Resultatorienteret uden papirnusseri
Det virtuelle miljø er designet til at registrere og indhente data fra meget store systemer uden at påvirke driften. Det simplificerer håndteringen og gør systemets opbygning gennemsigtig og nem at gå til. Derved mindskes den ellers meget komplekse analyse af systemet. 

Workshoppen betyder altså ikke stakkevis af reporter, planer og endnu mere arbejde for dig. Den giver dig et værktøj, der kan forberede dig på overgangen til det nye operativsystem. Du kommer altså på forkant med viden om, hvilke kompatibilitetsudfordringer der kan opstå i forhold til jeres eksisterende applikationer. 

Med en minimal investering på 10 dage får du et godt værktøj, der giver dig overblik over de tiltag, der er nødvendige, for at din virksomhed nemt kan overgå til et nyt og bedre operativsystem. 

Kontakt os
Vil du vide mere om applikations- og kompatibilitetsworkshoppen, er du velkommen til at kontakte Carsten Lausen på 29 49 98 80 eller carstenl@microsoft.com

Comments (0)

Skip to main content