Store besparelser med Server Virtualization


Virtualisering af dine fysiske servere er et oplagt valg, når din virksomheds forretningsmæssige udfordringer vokser, og fokus på effektivisering, besparelser og oppetid på it-infrastrukturen øges. Du sparer nemlig både penge, tid, plads, strøm og mindsker CO2-udslippet. Lad Microsoft Services beregne din ROI og guide dig til den bedste løsning.

Vi beregner din ROI 
Overvejer du at virtualisere dine fysiske servere, beregner Microsoft Services din ROI. Vi bistår med analyse af din it-infrastruktur og ’best practise’, så virtualiseringen bliver en succes. Vi viser fordelene ved en konsolideret platform, og giver dig et overblik over de applikationer og operativsystemer, der med fordel kan køre på samme fysiske server. Vi udarbejder også en rapport over dine omkostningsbesparelser på investering, energi, nedkøling og serverplads.

Masser af fordele 
Det er med god grund at virtualisering af fysiske servere spreder sig i både danske og udenlandske virksomheder. Tendensen forsvinder til blot at købe nye servere og udvide serverrummet, hver gang behovet for kapacitet stiger, fordi besparelserne og fordelene ved virtualisering er store. Det gælder både investeringer i hardware, i selve de fysiske rammer og omkostningerne til vedligeholdelse, drift, el og nedkøling. Samtidig øger du fleksibiliteten og opnår højere oppetid og højere sikkerhed – og da løsningen begrænser CO2-udslippet, får miljøet også en kærlig hånd med på vejen. Med andre ord: Virtualisering danner rammer om en brugervenlig og sikker konsolidering og gør det bl.a. nemt at udarbejde en forsvarlig, såkaldt "disaster recovery" plan.

Den tekniske fødekæde 
Vores løsning bygger på Hyper-V virtualiseringsteknologien, der findes i Windows Server 2008-operativsystemet, såvel som System Center Virtual Machine Manager 2008. Det sikrer, at du får det fulde udbytte af virtualiseringen og kan udnytte hardwarekapaciteten optimalt – og anvende ressourcerne, hvor der er brug for dem.

Bestil tidsskrift og læs meget mere
Vil du vide meget mere om virtualisering kan du under Tidsskrifter her på siden bestille”Windows Server Virtualization Platform”. Du udfylder blot formularen, så sender vi tidsskriftet til dig med posten i løbet af få dage.

Du kan også læse om Saxo Banks erfaringer og store besparelser ved at investere i virtualisering. Klik her.

Kontakt os
Ønsker du en ROI-beregning eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christian Stahl, på 45 67 82 75 eller chstahl@microsoft.com.

Se videoklip her 

Comments (0)

Skip to main content