Hent din software i Microsoft’s nye Online Suite


Vi har samlet de mest populære forretningsløsninger i en hosted online-udgave, så nu kan du kombinere software og service 100 % efter behov – og få adgang til hele eller dele af Business Productivity Online Suiten. Du tegner abonnement pr. medarbejder, og har via denne aftale altid adgang til den nyeste og mest avancerede software.

Effektiv teknologi, lave omkostninger og fleksible løsninger, der tilfører organisationen værdi, er et must for moderne virksomheder, uanset om de opererer globalt eller lokalt. Derfor introducerer Microsoft nu den hostede løsning: Business Productivity Online Suite. Med et abonnement på den nye online service kan du og dine kolleger fokusere på strategi og udvikling af jeres forretning, uden at du skal bekymre dig om f.eks. back-up, antivirus og hvor serveren skal stå – samtidig med at du sparer penge.

Hosted online services
Online Services indeholder de mest benyttede og populære kommunikations- og samarbejdsværktøjer og alt, hvad der kræves er adgang til internettet.

Business Productivity Online Suiten indeholder:

  • Exchange Online giver online adgang til e-mail, kalender og kontakter uanset tid og sted via desktop, bærbar pc eller mobiltelefon.
  • SharePoint Online er baseret på Microsoft Office SharePoint Server 2007 og gør det blandt andet muligt at dele, godkende og få adgang til dokumenter, få adgang til andre it-systemer og opgaver og at søge efter information og publicere vigtige information og dokumenter.
  • Office Live Meeting – sikrer nem forbindelse med kolleger, kunder og partnere via web-møder og online arrangementer.
  • Office Communications Online er bindeleddet mellem nettet og de velkendte Office programmer, så man f.eks. hurtigt og enkelt kan kommunikere via chat, se hvor en kollega befinder sig eller ringe en person op via sin PC.

Sådan fungerer det
Microsoft Online Services giver dig frihed og fleksibilitet til selv at bestemme, hvilke løsninger du vil trække fra det hostede miljø og hvilke, du vil drive og administrere selv. Det gør det nemt at udbygge med nye faciliteter uden at it-afdelingen bliver belastet. Der er ikke behov for store hardware- og software- installationer eller besværlige konfigurationer – og løbende vedligeholdelse af den hostede løsning er inkluderet i prisen.

Fuld kontrol og ingen bekymringer
Du får via dit helt eget administrationsmodul kontrol over hvilke produkter, din it-løsning skal bestå af, hvem der skal kobles af og på – og hvilke rettigheder, de skal have. It-systemet kan flytte sig i samme tempo som virksomhedens behov og det marked, I befinder jer på. I har altid adgang til den nyeste software til attraktive priser, og du slipper for en række bekymringer – både tekniske og økonomiske.
Produkterne, f.eks. Outlook, vil du bruge og opleve helt som du gør i dag – hele forandringen ligger i håndteringen af driften.

IT med omtanke
Microsofts datacentre er strategisk etableret i Irland og Holland og baseret på en ekstremt robust og driftsikker it-infrastruktur. Det globale netværk giver dig altid adgang til dine programmer, og din data bliver opbevaret sikkert. Microsoft har forpligtiget sig til at bygge datacentre, der er så miljøvenlige som muligt, og vi arbejder for en bæredygtig fremtid. Datacentret i Irland er f.eks. afhængig af de kolde vinde fra vand og bjerge, der bruges til at nedkøle datacentret med. Alt dette er med til at understøtte budskabet om grøn it og it skal drives med omtanke.

Test den hostede løsning og se hvor meget du sparer
På www.microsoft.dk/online kan du teste systemet, beregne priser, finde partnere og regne ud hvor mange penge, du sparer ved at abonnere på en eller flere af løsningerne.

Sådan abonnerer du
På www.microsoft.dk/online vælger du hvilke produkter, du ønsker at købe, underskriver en online aftale, hvorefter du er klar til aktivering af din løsning.

Kontakt os
Vil du vide mere eller har du spørgsmål, så kontakt Thomas Kjærsgaard, Solution Sales Specialist på 51 57 81 03.

Comments (0)

Skip to main content