Launch Windows Server 2012


Vandaag 4 september 2012 om 17.00 NL tijd wordt Windows Server 2012 uitgebracht. Je kunt dit evenement hier volgen: http://www.microsoft.com/en-us/server-cloud/new.aspx

In Windows Server 2012 zijn meer dan 300 verbeteringen doorgevoerd. Onze virtualisatietechnologie ‘Hyper-V’ is nu nog uitgebreider en geavanceerder. . Bijvoorbeeld door toevoegingen  zoals netwerkvirtualisatie (hiermee kun je het netwerk en verkeer van  verschillende organisaties of afdelingen isoleren binnen een gedeelde  infrastructuur). Of ‘shared nothing live migration’ dat organisaties in staat  stelt om virtuele machines te migreren tussen servers, zonder dat zij  daarvoor een dure SAN (Storage Area Network) hoeven aan te schaffen. Dit is  ideaal voor MKB organisateis. Partners en klanten zijn enthousiast over Windows  Server 2012, er is geen reden meer om op Windows Server 2003 te blijven werken.

 

Comments (0)

Skip to main content