Migratieplan SEPA via SEPA.nl site


 Migratieplan Sepa:

Zoekt u naar informatie rondom de migratie naar de Europese overschijving en incasso dan kunt u alvast een kijkje nemen bij http://www.sepanl.nl/index.php?p=919558.

 Uit het document...

Het migratieplan is een coproductie van en voor de NFS-deelnemers en heeft tot doel een soepele en efficiënte migratie naar de Europese overschrijving en incasso, die conform de Europese SEPA-Verordening op 1 februari 2014 voltooid moet zijn.De migratie naar de Europese betaalmiddelen zal een forse inspanning vergen van alle partijen: banken, softwareleveranciers, groot- en kleinzakelijke gebruikers van het betalingsverkeer en ondersteunende partijen. In het migratieplan zijn data vastgelegd waarop de verschillende groepen gebruikers overstappen, evenals data waarop banken en softwareleveranciers de betaalproducten, infrastructuur en softwarepakketten gereed hebben om de overstap van gebruikers mogelijk te maken.

Met vriendelijke groet,

Max Beuker


Comments (0)

Skip to main content