ERP Masterclass


Tijdens deze Masterclass krijgt u de kans om in een dagdeel van een onafhankelijke partij te horen wat de aanschaf van een ERP systeem allemaal met zich meebrengt.

Het kiezen en invoeren van nieuwe bedrijfssoftware is een lastige en risicovolle opgave. Gezien de grote financiële en organisatorische impact is het belangrijk dat het selectietraject in één keer tot een goede keuze leidt. Hoe doet u dat?

Het antwoord krijgt u tijdens de ERP Masterclass. Deze gratis Masterclass duurt een dagdeel en richt zich op de bedrijfsstrategie die achter de keuze van de ERP-software schuilt. Daarnaast helpt de Masterclass u op weg om een goede keuze te maken uit de vele aanbieders in de weinig transparante markt.

Na de ERP Masterclass kunt u bewuster selecteren en u bent een betere gesprekspartner voor uw leveranciers en mogelijke externe adviseurs. Zo kunt u de best passende keuze maken en de omstandigheden optimaliseren waarin de implementatie moet worden uitgevoerd. De seminar vindt plaats op het kantoor van Microsoft te Schiphol. Deelname aan de ERP Masterclass is gratis. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

Deze gratis ERP Masterclass is alleen bestemd voor bedrijven met investeringsplannen in ERP en voor bedrijven vanaf 25 medewerkers. Schrijf u nu in http://www.microsoft.com/netherlands/dynamics/erp/masterclass.aspx


Comments (0)

Skip to main content